We ‘wellnessen’ het liefst bij de Veluwse Bron

Heb jij eigenlijk gestemd?

Bij de 1e editie van de Wellness.nl Award is Wellnessresort de Veluwse Bron de overduidelijke winnaar geworden en verkozen tot het beste wellnessresort van Nederland. In totaal deden 45 wellnessresorts mee aan de verkiezing. De Wellness.nl Award is de publieksprijs voor de beste en populairste wellness gerelateerde bedrijven.

Tijdens de verkiezing heeft de Veluwse Bron bijna 20% van de stemmen behaald.  De consument kon de resorts beoordelen op faciliteiten, personeel, hygiene, veiligheid, horeca en arrangementen.

‘Een fantastische waardering van onze gasten voor de ontspanning die wij dagelijks bieden’, aldus Gert van der Steen, die het resort in 2008 samen met zijn vrouw oprichtte. De Veluwse Bron wordt door iedereen geroemd om de opzet van het resort en de prachtige ligging aan het grote meer. ‘Gelukkig zien onze gasten dat ook, en mogen wij wekelijks veel vaste gasten en nieuwe wellnessconsumenten  verwelkomen.’

Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur en SpaSense ook goed beoordeeld

Inmiddels is de Veluwse Bron onderdeel van International Wellness Resorts, de organisatie achter wellnessbedrijven als Elysium en de Zwaluwhoeve. Ook deze resorts bleven niet onopgemerkt en Elysium staat op plek 2, Zwaluwhoeve op 4, SpaPuur op 5 en SpaSense op 6. Het totaal van de stemmen voor de resorts van IWR komt uit op 56,5%. ‘De eer komt vooral toe aan al mijn collega’s die met veel toewijding alle gasten in de watten leggen ’, lacht Gert van der Steen.

De prijs wordt uitgereikt door o.a. topsporter Marianne Timmer, zij maakt onderdeel uit van de jury voor de Wellness.nl Award.

Lees ook:Getest: het vernieuwde wellnessresort de Zwaluwhoeve
Lees ook:Thermen Holiday Schiedam bekroond
Lees ook:Wie krijgt de WELLNESS.nl AWARD 2016?
Lees ook:Ga eens floaten, want daar knap je van op!
Lees ook:Genieten begint bij SpaPuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>