Met deze geuren scoor je bij moeders op 14 mei

Moederdag valt dit jaar op zondag 14 mei. Nog even de tijd dus om een mooi cadeau voor je mams te scoren. Moederdag valt in de lente, en daarom lijkt het ons sowieso een goed idee om haar te verrassen met een heerlijke nieuwe geur. Er zijn onlangs een aantal zeer fijne geuren gelanceerd. Hierbij een aantal cadeau ideeën voor moeders:

1. De nieuwe limited editions van Jil Sander ~ JIL SANDER SUNPOP-collectie

Knipsel

Drie sprankelende kleuren, drie bruisende geuren. Jil Sander Sunpop viert de uitbundige spirit van de lange warme zomerdagen. Het is een explosie van licht, een golf van blijdschap, een cocktail van vreugde die gewoon de flacons uitknalt… direct naar je zintuigen en op je huid. De legendarische Jil Sander Sun-flacon heeft een volledig make-over gekregen in fluorescerend roze, koraalrood en groen, terwijl het gesatineerde glas mooi contrasteert met de hoogglans dop en het helderwitte logo.

Welke geur laat jouw zomer poppen? Arty Pink, een weelderige oosters-bloemige geur die je smaakpapillen prikkelt met noten van limoen en rode bes, om vervolgens je zinnen te verleiden met intense jasmijn, tiarébloesem en vanille? Of misschien het florale, vrouwelijke Coral Pop, een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber. Of wordt het Green Fusion? Cool als een ijslolly, een verslavende houtige bloemengeur met knapperige topnoten van vijgenblad en groene sinaasappel, een bijzonder hart van jasmijn en zout water en een lang aanhoudende basis van musk en eigentijdse houtnoten.

Line up: 

Jil Sander SUNPOP Arty Pink Eau de Toilette 100 ml – € 35*, Jil Sander SUNPOP Coral Pop Eau de Toilette 100 ml – € 35*, Jil Sander SUNPOP Green Fusion Eau de Toilette 100 ml – € 35*

*adviesverkoopprijs (verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.)

2. ck one summer

Wanneer je mams van een frisse geuren houdt, dan is het sowieso scoren met ck one summer…

Knipsel

ck one summer vangt de opwindende energie en vrij-gevochten geest van een woestijnritueel de draden van de rood-gouden saffraan laten de festiviteiten schitteren terwijl limoen, citroen en komkommer, in contrast met de vurige hitte van de woestijn, het gevoel geven van de pittig-frisse lucht met een ijzige, energieke frisheid. Deze geur laat zich het beste omschrijven als citrusachtig, kruidig en fruitig tegelijkertijd.

top: limoen, citroen, komkommer
hart: vurig trio van pepers
basis: romige musk, guaiac-hout, saffraan

ck one summer
eau de toilette spray 100 ml – adviesverkoopprijs € 38.84 (verkrijgbaar bij de geautoriseerde calvin klein fragrances parfumerieën en warenhuizen.)

3. ETERNITY summer Calvin Klein for women

Deze geur kan geen enkele moeder weer staan….Ze is bloemig, sensueel en vooral verleidelijk! Een frisse en vrouwelijke geur, met een verleidelijke aantrekkingskracht, opent met een roos die haar innerlijke vrouwelijkheid oproept; de aardse basis van vetiverolie geeft een rijkgeschakeerde bekoring die natuurlijke sensualiteit uitstraalt.

Knipsel

top: steranijs, bergamot, woestijnroos
hart: osmanthus, waterakkoord, saffraan
basis: olibanum, sandelhout, huidmusk

Knipsel

eau de toilette spray 100 ml – adviesverkoopprijs € 54,95 (verkrijgbaar bij de geautoriseerde calvin klein fragrances parfumerieën en warenhuizen.)

4. Chloé Love Story Eau Sensuelle 

Chloé onthult een nieuw gevoel van vrouwelijkheid en sensualiteit. Dit unieke eau de parfum combineert verfijning en genot. Deze originele geur is een creatie van twee vrouwen, Anne Flipo (die Love Story Eau de Parfum en Love Story Eau de Toilette creëerde) en Domitille Bertrier. Het onthult een nieuw facet van oranjebloesem, het signatuur-ingrediënt van de lijn. Vermengd met zonnige noten en de ‘bijna vanille’-achtige geur van de heliotroop maken de oranjebloesem zoeter en romantischer dan ooit. De sensualiteit wordt verfijnd door een sandelhoutakkoord. Fluweelzacht en romig geeft het diepte aan deze elegante geur. Een nieuwe olfactorische poëzie. Een nieuw liefdesverhaal, gezien door de ogen van Chloé.

Knipsel

De kleur van de Love Story Eau Sensuelle juice herinnert aan de ondergaande zon: een roze blos met koraalrode ondertoon, onthuld door het transparante glas.

Line up 

Chloé Love Story eau sensuelle 30 ml Є 61,11*, Chloé Love Story eau sensuelle 50 ml Є 84,44*, Chloé Love Story eau sensuelle 75 ml Є 82,22*

* adviesverkoopprijs – (Chloé Love Story eau sensuelle is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chloé Fragrances parfumerieën en warenhuizen) 

 

 

 

 

Lees ook:Verwen mama met een heerlijke geur!
Lees ook:Verleid hem met ‘Love Story’
Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake
Lees ook:Hou de zomer nog even vast met de Sunpop collectie
Lees ook:Perfect Valentijnscadeau: Love Story Chloé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>