Perfect Valentijnscadeau: Love Story Chloé

De liefde… het is en blijft één van de heerlijkste onderwerpen om over te praten. In het leven gaat de liefde vanzelf verder. Sommigen van ons trouwen met hun jeugdliefde en anderen vinden het heerlijk om keer op keer weer opnieuw verliefd te worden. De liefde is iets ongrijpbaars en kent sowieso heel veel facetten. Hoe het ook zit met jouw love-life, wij hebben sowieso goed nieuws voor je, want het liefdesverhaal van Chloé gaat verder met Love Story Chloé…Een nieuwe dag breekt aan

Het geluid van haar hakken weerklinkt nog op de keien bij de Seine. Alleen en vrij, ze loopt zelfverzekerd. Hij wacht. Op haar. Nog onder haar betovering, denkt hij terug aan de nacht. Haar vrijpostige lach. Haar natuurlijke sensualiteit. Haar vrije geest, haar spontaniteit. En die geur, van haar, van haar alleen.

Een nieuwe ‘Love Story’

Een speciale ochtend, de lucht sprankelt in het zonlicht. De geur van oranjebloesem, fris en bloemig, vermengt zich met de geur van de dauw. Ze herinnert hun gelach. De uitbarsting van Oost-Indische kers, delicaat peperig, laat haar sidderen van blijdschap. Een symbool van liefde, een bloem speciaal voor hen die eindelijk hun hart durven
open te stellen.

De herinnering aan een hartstochtelijke wandeling in een stille stad, hand in hand, huid op huid. Weelderige bloemen onthullen hun intens groene facet, heel verfijnd, versterkt door een dauwachtig bloemenakkoord, herkenbaar aan zorgeloos plezier. Een lach. Niets is van tevoren bepaald.

Frisser, bloemiger, sensueler.
Love Story Chloé Eau de Toilette.
Een nieuw liefdesverhaal.
Bedacht door Anne Flipo (IFF).
Pure verleiding, om op de naakte huid te dragen.

Flaneren op de pont des artes

In de palm van haar hand, als een geluksbedeltje, de flacon, in de vorm van een hangslot. Het universele symbool van de liefde. Een waardevol embleem van het Huis Chloé. Een glazen juweel, gedecoreerd met lijnen die het beeld van de plooien in een golvende jurk oproept. In het midden, veilig beschermd, het concentraat van de zachtroze geur die zij altijd bij zich draagt. De elegante, matwitte verpakking, versierd met goudkleurige letters en een verfijnd roze lintje, bevat het prachtige cadeau: een ‘love story’, verfrissend en puur.

Zal hij haar weer zien?

Misschien. De stad is van haar. Net zoals deze dag. Net als hij. Zal ze terugkomen? Alleen zij weet het.

Om dit nieuwe hoofdstuk vorm te geven, is Clémence Poésy natuurlijk de aangewezen persoon. Als Chloé muze leende ze al haar elegantie en natuurlijke charisma aan de Eau de Parfum van Love Story Chloé. Nu brengt ze dit nieuwe verhaal tot leven, modern en gracieus.

DE COLLECTIE

Love Story Chloé Eau de Toilette 30 ml Є 53,33*

Love Story Chloé Eau de Toilette 50 ml Є 74,44*

* adviesverkoopprijs

Love Story Chloé Eau de Toilette is vanaf begin februari 2016 – op tijd voor Valentijn! – verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chloé Parfums parfumerieën en warenhuizen.

 

 

Lees ook:Verleid hem met ‘Love Story’
Lees ook:Hebben: de love, Chloé purse spray
Lees ook:Yes! De My Little Chloé´s zijn er weer!
Lees ook:Met deze geuren scoor je bij moeders op 14 mei
Lees ook:Verwen mama met een heerlijke geur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>