Verliefd op Jean Paul Gaultier’s parfumketting

 

 

Jean Paul Gaultier heeft twee limited edition hebbedingetjes ontworpen met een heel hoog ‘Wooowww-gehalte’. Wij werden op slag verliefd op de bronzen ketting met daaraan een medaillon met een geurend poeder. Dit compacte ‘parfumpoeder’ kun je hele dag door aanbrengen zonder anderen tot last te zijn en ruikt natuurlijk naar het bekende Classique parfum van J.P.Gaultier. De ketting is geïnspireerd op religieuze medaillons.

 

 

Voor mannen ontwierp de designer een geparfumeerd ‘Milletary Accessory’. Een stoere hanger voor om je nek of aan je jeans of sporttas. In de hanger zit een waxtextuur met de symbolische zeemanstrepen verborgen die ruikt naar de klassieke mannengeur Le Male.

Kijk, van dit soort dingen worden wij nou heel blij!

De accessoires zijn vanaf 29 januari exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kosten € 59,-( Classique) en €45,- ( Le Male)

Lees ook:Rianne ten Haken ‘gezicht’ voor JP Gaultier
Lees ook:Diesel’s ultieme kerstcadeau: Pocket Jewel
Lees ook:Trend in parfumland: Etnisch getint
Lees ook:Musthave: de Chloé Shirley hanger
Lees ook:Musthave voor je pa: stoere ketting

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verliefd op Jean Paul Gaultier’s parfumketting

  1. Maya

    Wat een geweldige ketting! Ik ga eind januari zeker bij Ici Paris XL kijken. Hopelijk is de ketting nikkelvrij en loop je niet na een dag met een groene nek :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>