Heerlijk geurtje voor in je bolide

In je auto breng je vet veel uren door, althans dat geldt voor personen die met hun auto naar werk reizen en nog ‘s last van files hebben. Het is fijn als je auto lekker ruikt.  

‘Life is a Journey’ – niet alleen tijdens de vakantie wanneer we ons verdiepen in verre culturen en andere landen, maar ook in het dagelijks leven als we met de auto op pad gaan. Het drukke verkeer zorgt vaak voor hectiek en stress. Rituals introduceert nu vier Car Perfumes die deze stressvolle momenten omtoveren naar rustgevende momenten.

De houten diffuser met satijnen voering is eenvoudig te klikken op de ventilator van de auto, waarmee ook de intensiteit van de verspreiding van het parfum geregeld kan worden. Een subtiele geur, bekend van de vertrouwde Rituals producten, verfijnt het interieur tot wel acht weken. Het ontspant en inspireert je om op zoek te gaan naar nieuwe, onbekende bestemmingen.

Rituals liet zich inspireren door de Aziatische cultuur, waarbij aan elke auto waarde wordt toegekend middels een rituele zegening. Rituals Car Perfume zorgt voor een individuele ervaring die staat voor welzijn – zelfs hier in het drukke verkeer. Een unieke accessoire, waarmee je eenvoudig jouw favoriete ritueel en geur toevoegt aan je eigen auto.

Rituals Car Perfume is verkrijgbaar in vier geuren:

Eucalyptus en Rozemarijn (Hammam) Sandelhout en Copaiba (Sacred Fire)

Vetiver en zuiverende Salie (Spring Garden) Kersenbloesem en Rijstmelk (Sakura)

Prijs € 9.50

De nieuwe Rituals Car Perfumes zijn vanaf november 2012 verkrijgbaar in alle Rituals winkels, geselecteerde shop-in-shops en via www.rituals.com

Lees ook:Spring, Summer… Soulwear
Lees ook:Beleef Wereld Yoga Dag op zijn Rituals
Lees ook:Rituals geuren voor hem & haar
Lees ook:Rituals bij de Oscars
Lees ook:Geurig halssierraad van chloé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>