Huidverzorging is in goede handen bij ‘Less is More’ in Nijmegen

Oke het ligt niet naast de deur, maar als je behoefte hebt aan een goede facial, moet je onderstaande info maar eens goed lezen. Wellicht kun je er een weekendje aan koppelen. Je slaat dan twee vliegen in één klap: je huid is goed verzorgd en je geest is ontspannen.

De huidverzorging van Paula’s Choice is wereldwijd mateloos populair, vanwege de effectieve formuleringen zonder overbodige poespas en zonder irreële claims. De lijn biedt diverse producten die met name binnen de wereld van de professionele huidverzorging erg populair zijn. Het kon dan ook niet uitblijven dat  Paula’s Choice qua merk de stap zou zetten in de richting van de professionele beautysalon. Bij ‘Less is More’ in Nijmegen kunnen sinds 1 oktober jl. gezichtsbehandelingen met de producten van Paula’s Choice worden geboekt! ‘Less is More’ biedt  de meest nieuwe beautybehandelingen voor iedereen: man, vrouw, jong én oud. Deze beautysalon in het hart van Nijmegen past perfect bij Paula’s Choice. Niet alleen qua filosofie en werkwijze, maar tevens qua naam. Paula Begoun ontwikkelde immers producten waarbij het principe van ‘less is more’ een heel belangrijk uitgangspunt is.

De lijn van Paula’s Choice bevat huidverzorgingsproducten zónder overbodige ingrediënten, zoals synthetische parfums, kleurstoffen en andere irriterende ingrediënten. Bij ‘Less is More’ in Nijmegen worden de producten sinds kort gebruikt binnen een drietal salonbehandelingen voor het gezicht. Lees er alles over in het persbericht in de bijlage… Distributie & meer informatie voor de consument: De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen. 

De producten zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel van: www.paulaschoice.nl  

Voor meer informatie over de facials met de producten van Paula’s Choice bij salon ‘Less is More’ in Nijmegen is er de website: www.lessismorenijmegen.nl

Lees ook:Goed nieuws voor fans van Paula’s Choice
Lees ook:Herstel je huid optimaal
Lees ook:Maak NU voordelig kennis met Paula’s Choice !
Lees ook:Hermodelleer je huid
Lees ook:Bryan Barron: hét nieuwe gezicht van Paula’s Choice

1 Reacties // Reageer

One thought on “Huidverzorging is in goede handen bij ‘Less is More’ in Nijmegen

  1. M.

    “Oke het ligt niet naast de deur”
    Zeg, er wonen ook mensen in Nijmegen hoor. Of lezen die jullie site niet?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>