Kuren in je eigen badkamer

Het is nog hoogzomer, maar voor je het weet staat straks het najaar weer voor de deur. Dé tijd voor heerlijk kuren in je eigen badkamer en ontspannen ‘cocoonen’ binnenshuis. Ter ere van haar 25-jarig bestaan, heeft Oreade Music vier nieuwe compilatie cd’s samengesteld uit de categorieën Body & Mind, Relaxation, Healing en Mantra’s. 

Deze nieuwe albums bevatten zorgvuldig geselecteerde muziek van de populairste cd’s en artiesten van dit moment, maar ook enkele nummers van succesvolle Oreade- albums uit de afgelopen jaren. Stuk voor stuk vormen deze cd’s een prachtige selectie van Oreade’s beste muziek voor ontspanning van Body & Mind! 

Body & Mind 2Op Body & Mind Music 2 staan nummers die een goed evenwicht tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid ondersteunen. De muziek is heerlijk bij al die bezigheden waarbij je geest tot rust komt en je lichaam zich kan ontspannen en herstellen zoals baden, yoga, meditatie, Pilates en tai chi.

De cd bevat composities van o.a. Sangit Om, Chris Michell, Guna Sangah en Grollo & Capitanata.  Relaxation Music 2 Op Relaxation Music 2 staat muziek die je hoofd leegmaakt zodat je jezelf kunt ontspannen en weer opladen. Je kunt ernaar luisteren tijdens een massage, als je lekker in bad ligt, even een moment voor jezelf neemt of voordat je naar bed gaat. De rustige, inspirerende muziek zorgt voor een gevoel van welzijn zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Met de tracks van bekende artiesten als Enam, David Sun, Mike Rowland, Medwyn Goodall en Karunesh.  Healing Music 2Op Healing Music 2 vind je muziek die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van verschillende vormen van helende therapieën zoals reiki, ayurveda, klankschalen en auralezing. Ze helpen bij het ontwikkelen van je zelfhelende vermogen of bij het omgaan met ziekte, blessures of teveel stress. De nummers zijn gecomponeerd door gerenommeerde artiesten op het gebied van heling zoals Aeoliah, Erik Berglund en Danny Becher. 

Mantra Music 2Een prachtig album voor iedereen die al mantra’s zingt of het graag eens wil leren! Voor dit album heeft Oreade Music elf mantra’s uitgekozen die stuk voor stuk uitnodigen tot meezingen waardoor je de beschermende, bevrijdende of helende werking ervan kunt ervaren. Op Mantra Music 2 staan oorspronkelijke mantra’s uit India en inspirerende Westerse mantra’s van Nederlandse artiesten als Sarva-Antah, Bhakti Music (Deep) en Henry Marshall. 

Verkoopprijzen & meer informatie: De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en diverse webwinkels. 

Verkoopadviesprijzen: ·         Oreade Compilatie cd’s:          € 9,95/stuk

Voor meer informatie, direct online bestellen en Nederlandse verkooppunten kun je terecht op de website www.oreade.com  

 http://www.oreade.com/oreade-compilation-2011

Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Wellness @ home…
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Fit in One Minute!
Lees ook:Muziek als healer…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>