Obama verbiedt poppen naar zijn dochters te noemen

Tsja, ze zien er schattig uit, maar de fabrikant van deze popjes heeft toch een misrekening gemaakt. Hij hoopte met Sasha en Malia, vernoemd naar de dochters van Obama, een leuke boterham te gaan verdienen. Maar de Obama’s gooiden roet in het eten.

Het echtpaar kon het niet waarderen dat deze poppen naar hun kroost vernoemd waren. Daarom heeft de fabrikant ze nu omgedoopt tot Marvelous Mariah (voorheen Marvelous Malia) en Sweet Sydney (voorheen Sweet Sasha). Ze zijn ook online te koop in Amerika.

Lees ook:Kunstenares geeft poppen ‘makeunders’
Lees ook:Bitchfight om oogschaduw
Lees ook:Mariah Carey opge’lucht’ !
Lees ook:Move on Mosquitos…!
Lees ook:Mariah Carey gunt ons een kijkje in haar privéleven #Mariah’s World

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>