Lief potje voor je body…

Multifunctionele ‘must have’, handig voor op reis: Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm    

Kleine potjes zijn handig voor op reis, zeker als ze een formule bevatten die multifunctioneel inzetbaar is bij diverse beautyrituelen. Deze zachte balsem voorziet in een plaatselijke verzachting van droge lippen, nagelriemen,  droge splijtende nagels, ellebogen, knieën, hielen of andere zeer droge plekjes op de huid. Deze lang aanhoudende, rijke crème zorgt voor een verzachtende en beschermende barrière. De balsem maakt ook een einde aan droge lippen en een gebarsten droge huid. Je zult versteld staan van je zachte en soepele huid! Door het handzame formaat, is dit een product dat je eenvoudig overal mee naar toe neemt in je handtas. Ideaal dus voor de komende vakantiemaanden!

(€ 11,95/15 ml)

Lees ook:Laat je huid aangenaam overwinteren
Lees ook:Goedverzorgd de winter in!
Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je
Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable
Lees ook:47% van de vrouwen is niet blij met haar body

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>