Zoek lekker kuuroordje met handige hotelspa finder

Ohhhhh…krijg de kriebels van dit weer! Typisch najaarsweer dat je doet verlangen naar het geluid van kirrende dolfijntjes in een verwarmde pool, naar goddelijke massages, heerlijke facials, ultiem slapen en eten en dan ook alleen maar in een voortreffelijke omgeving, weg van huis…Ik wil lekker spa-en! Jij ook? Doe je voordeel met deze tips: de handige database voor de beste spa's Hotelspa  en laat je eens verwennen met Edelweiss producten. Sprak van de week Joceleyn Sibuet, eigenaresse van prachtige boetiekhotels met spa in Frankrijk…..

 

Op de Nederlandse website HotelSpa.nl vind je een zeer uitgebreid overzicht van spa's, hotels met spa's en gespecialiseerde kuuroorden. Voor ecofreaks tot goud- en glittervrouwen, voor echte pamperingtreatments of serieus medisch werk. In heel veel landen, ook in de wintersportgebieden! Ik vind deze website een zeer welkome aanvulling omdat je alles heel overzichtelijk kunt vinden. Voor liefhebbers van behandelingen met zeewater en algen zijn ook er veel adresjes te vinden!

En dan mw Sibuet met haar voortreffelijke boetiekhotels in Frankrijk - veelal in de bergen- waar ze haar spaconcept Pure Altitude voert. Geend op de heilzame werking van de bergomgeving met gezonde lucht, heilzame kruiden en natuurlijk met mineraalwater. Je wordt ontegenzeggelijk verliefd op deze adresjes, elke locatie is uniek en trendy ingericht. Sibuet voert onder de spanaam ook een huidverzorgingslijn Pure Altitude (voorheen Fermes de Marie), waarin extracten van Edelweiss zijn verwerkt, bekend om hun krachtige antioxidatieve werking. Binnen deze lijn is nu ook een gecertificeerde biologische (EcoCert) lijn uitgebracht. In Nederland zijn enkele adressen te vinden waar je zowel de behandelingen kunt ondergaan als de producten kunt kopen.

 

 

Lees ook:Edelweiss Spa-lijn Fermes de Marie ook in Nederland
Lees ook:Huidverzorging op maat
Lees ook:Beautiful musthave website
Lees ook:Pure Care nieuw merk met bewezen werkstoffen
Lees ook:Check die site!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zoek lekker kuuroordje met handige hotelspa finder

 1. Luna

  Heerlijk en ben blij met je tip!! Als de R in de maand zit ga ik altijd alleen of met vriendinnetje naar de sauna..Niets liever dan om de week zitten we daar. En ik kan het weer aan, de stress aan en alles eigenlijk!

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  ha luna, ik hou helemaal niet van skieen,maarik heb al tegen mijn man gezegd, als jij nou een fijn plekje uitzoekt met een uitstekende spa, dan ga ik mee:-))

    /   Reply  / 
 3. Pingback: (en weNieuw Versace hotel houdt je voeten koel | Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>