Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry

Nagels lakken en altijd gehaast zijn, gaat niet goed samen, maar er is hoop, want met de Clubbing Colour Quick Dry nagellaklijn van Miss Sporty hoef je niet meer lang te wachten tot je nagels droog zijn. Gewoon lakken en aftellen van 60 tot 1. Eén laag, één minuut en je nagels zijn PERFECT droog. We love it!

Eén laag is alles wat je nodig hebt om een maximale dekking en levendigheid uit de kleuren te krijgen. Het grote kwastje maakt het lakken SUPER eenvoudig. Je nagels zijn nog nooit zo snel, ‘klaar’ geweest.

De ‘finish’ van de Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry nagellaklijn is bijzonder. Je hebt waarschijnlijk al een aantal ‘high shine’ kleuren voorbij zien komen, maar deze nagellaklijn is echt anders. Wanneer de nagellak is opgedroogd heeft het een ongelofelijk glans!

34 NIEUWE nagellakkleuren en geen regels! Jij kiest de look. Match je nagellak met je outfit, lak elke nagel in een andere kleur OF wees creatief en creëer een look met contrasterende uiteinden. Het maakt niet uit wat voor nagellook je kiest, met de 34 Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry nagellakkleuren kun je eindeloos experimenteren en ze elke dag in een andere kleur lakken!

Hoe werkt het?

1. Begin met Miss Sporty Peel Off Base Coat om je nagels te beschermen en als gladde basis.

2. Zodra de base coat droog is, lak je nagels met Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry.

3. Eén minuut wachten en je bent klaar!

Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry – 34 kleuren adviesverkoopprijs € 1,99
De Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry Collectie is verkrijgbaar bij Etos, DA, DIO en bol.com.

Hieronder nog een greep uit de giga collectie

 

Lees ook:Doei nagellak, put on, peel off!
Lees ook:Miljoenen kleine sterren op jouw nagels
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Partynagels met 18k Top Coat
Lees ook:Ouderwets inkleuren met stiften :-)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>