Wie heeft de mooiste zwangere belly?

Heb jij de mooiste buik van Nederland? Zwangerschap is iets om trots op te zijn. Jouw zwangere buik mag dan ook zeker gezien worden! Om alle aanstaande mama’s blij te maken organiseert Bio-Oil de ‘Bio-Oil Happy Belly Day 2012’, een online fotowedstrijd voor aanstaande moeders. Meedoen kan tot en met 19 oktober 2012. Een deskundige jury onder leiding van zangeres Edsilia Rombley kiest de winnaars.  Zo doe je mee!Alle aanstaande mama’s kunnen zich opgeven door een mooie zwangerschapsfoto van zichzelf of van een vriendin te uploaden en de contactgegevens achter te laten.

Upload je foto eenvoudig via  www.100p.nl/happybelly.

Juryvoorzitter Edsilia Rombley  – zelf ook moeder – verheugt zich op de verkiezing: “Het is een bevestiging dat vrouwen gewoon hartstikke mooi zijn in de bijzondere periode van een zwangerschap.”

Wat kun je winnen?

Deelnemers aan de Happy Belly Day 2012 maken kans op diverse leuke prijzen zoals:

•             een professionele fotoshoot;

•             een digitale fotocamera;

•             een midweek in een Roompot Vakantiepark;

•             een Bio-Oil verwen- en verzorgingspakket.

Zwangerschap en huidklachten

De Bio-Oil Happy Belly Day 2012 is bedoeld als steuntje in de rug voor alle aanstaande mama’s. Bianca van Felius-Uiterwijk, brand manager van Bio-Oil, zegt: “Je zwangerschap kan ook een onzekere periode zijn. Een derde van alle vrouwen onder de 40 jaar geeft in onderzoek aan, dat huidproblemen zoals striae (huidstriemen) hun zelfvertrouwen drastisch vermindert. Deze klacht ontstaat bij veel vrouwen tijdens  hun zwangerschap.

Bio-Oil vermindert de kans op deze huidklachten en bij dagelijks gebruik zullen bestaande huidklachten in ieder geval minder zichtbaar worden.” Over Bio-OilBio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat bij dagelijks gebruik helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Daarnaast is Bio-Oil zeer geschikt voor een verouderende en een droge huid.

De formule van Bio-Oil is niet vet, ondanks dat het een olie betreft. Dit komt door de werkzame stof PurCellin™ Oil.  Deze zeer fijnmazige olie trekt snel in de huid en zorgt ervoor dat de formule licht en gemakkelijk opneembaar voor de huid wordt, zonder vetsporen achter te laten. 

Bio-Oil wordt op de Nederlandse markt uitgebracht door Remark Groep B.V. te Meppel en verkocht bij de drogist, apotheek en de betere supermarkt.

Meer informatie via: bio-oil.com

Lees ook:Beautiful belly
Lees ook:Wie heeft de mooiste zwangere buik?
Lees ook:“SOS eerste hulp” zwangerschapsproducten van Earth Mama Angel Baby
Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?
Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>