Wie is jouw favoriete koffermeisje?

Isa, Simone, Minoek, Barbara en Lisa (v.l.n.r.) zijn de finalisten in de zoektocht naar een nieuw Koffermeisje voor Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Een tijdje geleden heeft RTL Boulevard bekend gemaakt welke vijf finalisten door gaan voor de droomtitel van nieuw Koffermeisje voor tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Isa (21) uit Den Haag, Barbara (22) uit Amsterdam, Simone (19) uit Borculo, Lisa (19) uit Mijdrecht en Minoek (19) uit De Kwakel wisten tijdens een spannende selectiedag een plaats in de Top-5 te veroveren. De vijf finalisten gaan vanaf zondag 10 september ieder één keer meedraaien als Koffermeisje in Postcode Loterij Miljoenenjacht. Na de laatste aflevering op 8 oktober kunnen de kijkers stemmen op hun favoriet. De uiteindelijke winnares zal in het voorjaar van 2018 een heel seizoen te zien zijn als een van de 26 Koffermeisjes in Miljoenenjacht.

In totaal gaven 168 meiden zich op als kandidaat voor de functie van Koffermeisje. De 26 meiden die de meeste stemmen inzamelden, presenteerden zichzelf afgelopen week tijdens de selectiedag in Amsterdam. De vakjury bestaande uit oprichtster van Dansacademie Lucia Marthas, Zoey Ivory (voormalig Koffermeisje en huidig Miss Nederland) en stylist Fred van Leer selecteerden de vijf beste dames. Isa, Barbara, Simone, Lisa en Minoek wisten hen te imponeren met het meest gracieuze loopje van de trap, expressieve gezichtsuitdrukkingen en een oogverblindende glimlach.
Jurylid Fred van Leer: “We zijn heel blij met onze vijf finalisten. Koffermeisje word je immers niet zomaar. Tijdens de selectiedag sprongen deze dames er echt uit! Ze hebben uitstraling, kunnen goed lopen en hadden de juiste gezichtsuitdrukking bij het openen van het koffertje. Ik kijk uit naar de Miljoenenjacht-afleveringen waar ze hun ‘traploopskills’ aan heel Nederland kunnen tonen!”
Over de wedstrijd
Sinds de start van Postcode Loterij Miljoenenjacht zijn de 26 Koffermeisjes het herkenbare middelpunt van de spelshow bij RTL 4. Nu het programma plek heeft voor een nieuw Koffermeisje, is een vakjury met behulp van het publiek op zoek naar de perfecte kandidaat. Van 14 tot en met 25 augustus kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat via www.koffermeisje.nl.
De vijf finalisten gaan dit najaar afzonderlijk tijdens één van vijf de afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht meedraaien als Koffermeisje. Na de laatste uitzending op 8 oktober gaan de stembussen weer open en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.
De winnares wordt half oktober bekendgemaakt. Haar zien we in het voorjaar van 2018 in het goud terug bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.
Over de jury
Lucia Marthas (61) is danspedagoge, choreograaf en oprichtster van de Dansacademie Lucia Marthas, sinds 2013 Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Lucia leverde een belangrijke bijdrage aan uiteenlopende showprogramma’s op de Nederlandse televisie en is al sinds het begin van Postcode Loterij Miljoenenjacht de ‘strenge, doch rechtvaardige moeder aller Koffermeisjes’.
Voordat zij werd gekroond tot Miss Nederland 2016 was Zoey Ivory (24) uit Almere koffermeisje bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Vaste kijkers herkennen haar als het meisje van koffer 4 en koffer 9. In januari vertegenwoordigde zij ons land op de Miss Universe-verkiezing op de Filipijnen. Vanaf september is zij één van de deelnemers aan het RTL 4-programma Dance Dance Dance.
Fred van Leer (41) uit Rotterdam verzorgt vanaf zijn 25e de styling bij tv-programma’s, tijdschriften, shows en artiesten. Sinds 2009 werkte hij aan diverse tv-programma’s (o.a. Dames In De Dop, RTL Boulevard, Shopping Queens) en was hij drie seizoenen lang coach van de deelneemsters aanHolland’s Next Topmodel.
Postcode Loterij Miljoenenjacht wordt geproduceerd door Endemol Shine en uitgezonden bij RTL 4. Het programma is vanaf zondag 10 september om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees ook:Dit zijn de koffer-guys van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Lees ook:Wie is jouw favoriete VIVA400-vrouw?
Lees ook:Doutzen Kroes geeft startsein dance4life campagne 2010
Lees ook:Wie wordt Miss Nederland 2015?
Lees ook:Win een halfjaar gratis daglenzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>