Koningsdag 2017: dit dragen de prinsesjes

In de dagen voor Koningsdag verheugen we ons extreem op dé dag zelf, en vooral op het gegeven van, wat zullen de prinsesjes dit jaar dragen? Zijn het weer flatjes en jurken of verrassen ze ons in een pantalon met hip T-shirtje? You never know… Nou wij weten het wel, want het koninklijk huis heeft sinds vandaag – 27 april 2017 – een heus Instagramaccount en daarop hebben zij een gezellige foto van het gezin gepost.

Amalia, Alexia en Ariane dragen inderdaad weer flatjes (ballerina’s), een jurk (nee niet hetzelfde, want daar zijn ze echt te oud voor) en combineren dat met een colbert-achtig jasje, vestje en cape. Er is vast weer geshopt bij de Zara Amalia draagt haar haren los en haar zusjes hebben het in een staart en opgestoken. Koningin Maxima ziet er zoals altijd weer awesome uit. Volgens kenners draagt ze een creatie van Jan Taminiau. Dikke kans dat alle royals onder hun prachtige outfitjes hun lichaamstemperatuur op peil houden met behulp van thermo ondergoed. En gelijk hebben ze, want het is een koude koningsdag.

Het is sowieso een leuk Instagramaccount om in de gaten te houden

Via Instagram worden regelmatig foto’s en video’s geplaatst over de activiteiten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in en voor Nederland. Ook worden historische foto’s uit het Koninklijk Huisarchief en achtergrondverhalen op de pagina gezet. Het account wordt bijgehouden door de RVD. Er zijn al een Facebookaccount, een Twitteraccount en een YouTubekanaal van het Koninklijk Huis.

Foto: Instagram Koninklijk Huis

 

Lees ook:Onze Koningin straalt in bordeauxrood en fuchsia
Lees ook:Onze prinsesjes worden knapper en hipper
Lees ook:Kijk Queen Beatrix eens shinen
Lees ook:Oranje Boven! Ensemble koningin Máxima morgen te bewonderen in TextielMuseum
Lees ook:Kim Kardashian weer blond?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>