BZV puur natuur speeddates

Aanstaande zondag kunnen we kijken naar de derde aflevering van kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw het nieuwe seizoen. In de derde aflevering hebben de vijf over gebleven boeren tien speeddates van vijf minuten. Van de tien speeddates kiezen de vijf boeren vijf vrouwen met wie ze op dagdate zullen gaan. Beauty.blog heeft bij de KRO nagevraagd hoe het zit met de dames die zich hiervoor aangemeld hebben. Worden zij gestyled voordat ze op date gaan? Nee dus, wat we zien is puur natuur, hoe de dames eruit zien is hun eigen inbreng. Juist dit gegeven maakt het kijken naar dit fantastische programma nog leuker. Puur natuur is het nieuwe glamour!

Lees ook:Emotioneel slot Beauty & the Beast
Lees ook:Omdat alleen het beste goed genoeg is: pure verzorging
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’
Lees ook:Wie is jouw favoriete koffermeisje?
Lees ook:Nederlandse vrouwen in trek bij Italiaanse man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>