Aanwinst in Amsterdam: Babassu Skin & Spa

Amsterdam is een beauty Skin &  Spa rijker, en wat voor één! Amazingly mooi! Babassu skin & spa aan de Cornelis Schuytstraat 40 in Amsterdam Zuid is vorige week geopend. Veel bekende Nederlanders waaronder Bastiaan van Schaik en Danie Bles kwamen er een kijkje nemen. Iedereen was het er unaniem over eens: “Babassu Skin & Spa hoort helemaal thuis in de Cornelis Schuytstraat. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om de verzorging van je lichaam en huid naar een hoger niveau te tillen.

Met vier behandelcabines, een make-up bar, een voetenbar en een mooie, ruime winkel met exclusieve merken skin care, parfum, bath & body en lifestyle kun je hier je terecht voor alles wat met beauty, ontspanning en lifestyle te maken heeft. Het assortiment is verrassend en van hoog niveau. Hier tref je merken als Dermalogica, Natura Bissé, L’Occitane, Amouage, Santa Maria Novella, Molton Brown, Perricone MD, Bond No 9 en Deborah Lippmann én Comme des Garcons. En dat is nog maar een kleine greep uit de geweldige collectie alhier. Na een rondleiding te hebben gekregen,was ik gelijk verliefd. Babassu Skin & Spa in Amsterdam is een beleving. Ook als je op zoek bent naar een origineel cadeau kun je hier fantastisch slagen. Neem snel eens een kijkje, je zult je er thuis voelen. It’s lovable!

Lees ook:Babassu skin & spa winnaar Beauty Award Publieksprijs
Lees ook:Beauty begint bij Babassu Skin & Spa
Lees ook:Babassu; nieuwe cityspa in Leiden
Lees ook:Beauty Kerststhoppen doe je by Babassu Skin & Spa in Leiden
Lees ook:Ladies day bij Babassu in Leiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>