Dolce e Gabbana makeup is te koop

Niet in Nederland, maar wel in de US. Het uberbekende modeduo Dolce e Gabbana ziet de make-up als een perfecte aansluiting op de eveneens razend populaire geuren, en natuurlijk ook op de kleding die het maakt.

Eerlijk gezegd ben ik niet erg onder de indruk van de goudkleurige doosjes en andere verpakkingen. Ze zien er neutraal kitscherig uit. Als je het verhaal niet zou kennen zou je ook gewone blauwen en groenen en zwarten en grijzen zien, maar in dit geval zijn het toch echt de kleuren van het Mediterrane landschap (…), inclusief die van het vulkanische eiland Stromboli. Pikant detail is wel dat de lipstick naar roosjes ruiken en de mascara’s naar een pepertje. Oh jee, als je daar maar geen traanogen van krijgt. Nu ja, dan hebben die mascara’s in ieder geval ook de tear-test doorstaan.

De cosmeticalijn (evenals de parfums) zijn als licenties onder gebracht bij Procter & Gamble. Path McGrath was ingehuurd voor de make-upontwikkeling. De mannen verwachten zelf erg veel van de lipsticks. Niet dat ze ervaringsdeskundigen zijn maar met hun ‘specifieke’ kijk op vrouwen, werpen ze altijd wel als eerste een blik op de vrouwelijke lippen.

 

Scarlett Johansson is model voor de lijn, vanwege de door het duo zo bejubelde kokette uitstraling. Volgens McGrath is uberluxe make-up weer helemaal terug van weggeweest. Nou, dan weet ze meer dan ik, haha. Volgens mij moet er bij D&G gewoon centjes verdiend worden omdat de aandeelhouders dat verlangen. He bah, wat nuchter weer he…

Misschien, als ik de doosjes eens onder ogen krijg, dat ik alsnog overstag ga. Maar van het verhaal en de paar foto’s die nu naar buiten zijn gekomen, word ik vooralsnog niet warm.

Het advertentie plaatje is prachtig, heel retro klassiek. Maar het had ook over mode kunnen gaan…..

Oh ja, het ziet er voorlopig niet naar uit dat het in Nederland komt, zo hoorden we van een P&G pr-dame.

Lees ook:Make-up Bourjois in een vintage jasje
Lees ook:Mascara blijft populair tijdens de kredietcrisis
Lees ook:Kevyn Aucoin make-up in Nederland
Lees ook:Plakpleisters met oogschaduw
Lees ook:Vrouw opgepakt met cocaïne in make-up doosjes….

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Dolce e Gabbana makeup is te koop

 1. Krista

  Ik wordt ook niet erg blij van blauwe oogschaduw en rode lipstick, is dit echt alles wat ze kunnen bedenken?

    /   Reply  / 
 2. LuNa

  Kan ook niet echt juichen om deze lijn. Al vind ik de gouden doosjes wel mooi, maar had ook wat meer verwacht.

    /   Reply  / 
 3. Maya

  Geef mij maar de makeup lijnen van Giorgio Armani en Borghese. Ik ben benieuwd wanneer dit en of dit op de Nederlandse markt komt.

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

   nou daar zeg je wat, die spullen heb ik dus werkelijk nog nooit in mijn handen gehad.

   misschien moet je zelf distributeur worden? *wink*

     /   Reply  / 
   1. Krista

    Ik las op een beautyforum dat Armani bij een nieuwe Douglas in Rotterdam verkocht gaat worden! Schijnt een Douglas met 2 verdiepingen te komen, wat een paradijs!!

      /   Reply  / 
    1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

     ok, nou ik ben benieuwd,weet wel dat er voor mannen armani huidverzorging sinds een paar maanden is. waarom vind jij die make-up zo bijzonder?

       /   Reply  / 
 4. Maya

  Armani heeft geweldige foundations, daar had ik al over gelezen. Ik was vorig jaar in Bergamo, vlakbij Milaan, en ik kreeg in een parfumerie een royaal aantal samples. De face fabric
  second skin nude makeup SPF 12 is prachtig en heel transparant. De verpakking is heel simpel: zwart, zwart en nog eens zwart. http://www.giorgioarmanibeauty.com
  Het is wel een staaltje reclame he :-) Nee hoor, ik werk niet bij Armani.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>