Rijdende mascara klontert niet

Mascara’s….ik kan er geen genoeg van krijgen! Nog steeds ben ik op zoek naar de ‘perfecte’. Na de vibrerende mascara’s is er wat nieuws op de markt: een mascara die wordt aangedreven door een wieltje!

Het bedrijf Belvada produceert deze mascara omdat ze iets nieuws wilden lanceren. Volgens hen voorkomt deze mascara klontjes in de wimpers. Ook kan er geen lucht bij de mascara zelf komen en dit heeft als positief gevolg dat de mascara langer vers en houdbaar blijft. Het is nog niet bekend wanneer de mascara met wieltje daadwerkelijk in de schappen zal liggen. Wordt vervolgd.

Lees ook:Mascara blijft populair tijdens de kredietcrisis
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara
Lees ook:Top mascara!
Lees ook:Wimpers als Adriana Lima

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>