Kriebel, striae en andere kwaaltjes…

Je zwangerschap brengt negen maanden lang spannende momenten met zich mee. Om je deze  periode optimaal te laten beleven heeft Weleda een natuurzuivere Zwangerschaps- en kraamtijdserie.
Met deze producten schenk je je lichaam en dat van je pasgeboren baby een natuurlijke verzorging. De Zwangerschaps- en kraamtijdproducten zijn speciaal ontwikkeld als voorbereiding op de bevalling en de borstvoeding, ter voorkoming van striae en bij buikkrampjesvan je baby.Kriebel, striae en andere kwaaltjes
Zwangerschapsolie verzorgt en omhult je huid, helpt bij kriebel en striae omdat het de elasticiteit van je huid vergroot. Perineum Massageolie helpt het perineum versoepelen. Na de bevalling is er Borstvoedingsolie om de melkvorming op gang te helpen komen, evenals Borstvoedingsmix, die door moeders die borstvoeding geven als thee kan worden gedronken. Bij darmkrampjes van je baby is er Baby Buikjesolie, de olie verzorgt en ontspant.
Borstvoedingsmixproducten vanaf € 4,35.

Lees ook:Borstvoeding niet in het openbaar aub!
Lees ook:Masseer je stress weg…
Lees ook:Hoe trots ben jij op jouw striae?
Lees ook:Gekiekt: Kim Kardashian na bevalling
Lees ook:80% van de Nederlanders regelmatig kriebelig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>