Vrouwen willen méér tijd voor zichzelf

Uit onderzoek van Offley Port onder 500 Nederlandse vrouwen, blijkt dat ruim de helft van deze vrouwen maar moeilijk tijd voor zichzelf weet te vinden tussen werk, kinderen, partner, familie, vrienden en sociale activiteiten door. Vooral moeders vinden dit lastig.

Tweederde van de Nederlandse vrouwen vindt dat ze zichzelf wat vaker mag verwennen. Daarom introduceert Weleda de Verwenweken, die in het teken staan van mama’s en baby’s. Gebleken is dat wanneer moeders een klein moment voor zichzelf nemen, dit al een wereld van verschil maakt. Bijvoorbeeld heerlijk genieten van de puurheid van natuurlijke ingrediënten tijdens een ontspannen bad of een verkwikkende douche. Weleda denkt tijdens haar Verwenweken zowel aan mama’s en baby’s: wie een 100% natuurlijk Weleda Babyproduct koopt, krijgt daar een gratis verwendouche voor mama bij. Bovendien maak je bij aankoop van een babyproduct kans op een professionele fotoshoot van je baby. De eerste Verwenweken gaan in maart van start.

Lees ook:Weleda wint Oscar voor Calendula babyserie
Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s
Lees ook:Lees alles over je zwangerschap en de verzorging van je baby
Lees ook:Dipje? Ga naar de schoonheidsspecialiste!
Lees ook:Borstvoeding niet in het openbaar aub!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>