Lees alles over je zwangerschap en de verzorging van je baby

Zwanger! De een wil het van de daken schreeuwen, een ander houdt dit het liefst nog een poosje geheim. Tussenvormen zijn er ook, maar voor iedere vrouw is haar zwangerschap iets wonderlijks.

Praktische gids

Hoe natuurlijk een zwangerschap ook is, er blijven altijd vragen over. In Weleda Puur Zwanger, natuurlijke verzorging voor jou en je baby vinden (aanstaande) ouders alles terug over zwangerschap, kraamtijd en het eerste levensjaar van hun kind. Het is daarnaast een praktische gids voor een natuurlijke verzorging van moeder en kind.

Tips en ervaringen

Ineke van der Duyn Schouten schrijft over de periodes die je in je zwangerschap doormaakt en over wat er lichamelijk en geestelijk allemaal met je kan gebeuren. Ze staat uitgebreid stil bij de ontwikkeling en de natuurlijke verzorging van je kind in zijn eerste levensjaar. Ook gaat ze in op vaak voorkomende zwangerschapsverschijnselen en hoe je je het beste kunt voorbereiden op je bevalling. Elk hoofdstuk bevat daarnaast praktische tips en ervaringen van kraamverzorgsters, verpleegkundigen, artsen en ouders. Het boek is overzichtelijk ingedeeld zodat je het dagelijks kunt raadplegen. Het register is er om snel en gemakkelijk antwoord te kunnen vinden op alle mogelijke verzorgingsvragen. Kortom, Weleda Puur Zwanger is een kleurrijk boek vol ideeën, inspiratie en adviezen. Een handig naslagwerk, zeker als je voor het eerst in verwachting bent.

Op www.weledababy.nl vind je verder allerlei informatie over zwangerschap, geboorte, borstvoeding, de ontwikkeling van je baby en ervaringen van andere moeders.

Weleda Puur Zwanger telt 104 pagina’s en is voor € 4,95 te koop bij Partnerwinkels van Weleda.

Lees ook:Crème met lavendel en sinaasappel, hét beste voor je baby
Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?
Lees ook:Wees mooi zwanger zoals Kate Middleton
Lees ook:Jip en Janneke babyboek, is hét cadeau voor een zwangere BFF
Lees ook:Kriebel, striae en andere kwaaltjes…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lees alles over je zwangerschap en de verzorging van je baby

  1. lynn

    Ja weleda is voor baby, maar ook moeder heel fijn. Tis natuurlijk, dus tast de huid van je kindje niet aan. Echt een aanrader. Waar je hele leuke tips en natuurlijke produkten kunt krijgen op het gebied van zwangerschap en baby is op een hele leuke site van orthopuur. De moeite waard om kijkje te nemen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>