Mannen prefereren een keurig ‘voortuintje’

Haar… het groeit ook op plekken waar je het liever niet zou hebben! True. Maar goed, dat is nu eenmaal zo. Wij van beauty.blog.nl voelen ons het fijnst én schoonst als het zowel onder de oksels als beneden netjes bijgehouden is. We onderhouden het daarom zo goed als dagelijks. Uit een recentelijk gehouden onderzoek van Wilkinson Sword blijkt bovendien dat Nederlandse mannen liever seks met een vrouw hebben die haar schaamstreek regelmatig aan een scheer- of trimbeurt onderwerpt.

Gelukkig voor de heren zorgt 57% van de dames dat haar voortuintje er altijd keurig bij staat, al blijkt uit datzelfde onderzoek dat ze dat vooral voor zichzelf doen. Slechts 3% van de ondervraagde dames vindt een nette schaamcoupe bijdragen aan een goede vrijpartij, hygiëne is hun belangrijkste drijfveer. Een keurig verzorgde schaamstreek is hoe dan ook bij beide seksen favoriet. De nieuwe Hydro Silk Bikini komt aan alle wensen tegemoet met een scheermes met geïntegreerde trimmer die zelfs onder de douche veilig te gebruiken is, voor een onweerstaanbaar glad resultaat in elke wensbare stijl.

Mannen vinden seks beter met een geschoren bikinilijn
Is seks beter als de intieme zone keurig bijgehouden is? Mannen vinden van wel, blijkt uit een onderzoek dat Wilkinson liet uitvoeren onder Nederlandse mannen en vrouwen. Maar liefst 75% van de ondervraagde mannen vindt het fijner om seks te hebben met een vrouw die haar voortuintje netjes bijgehouden heeft. De dames houden hun schaamhaar vooral bij uit hygiënisch oogpunt, dat is voor een derde van de dames (34%) de belangrijkste reden om de schaamharen te scheren of te trimmen. Andere redenen voor het bijhouden van het schaamhaar zijn omdat vrouwen zich aantrekkelijker voelen (16%) en omdat ze zich zelfverzekerder voelen (14%) met een keurig kruis. Een kleine 3% vindt een gestyleerde venusheuvel bijdragen aan het seksleven.

Vrouwen doen het vooral voor zichzelf
Mannen vinden seks met een dame die scheert, trimt of knipt niet alleen prettiger, een flink deel van de ondervraagde heren gelooft ook dat dames met een goed bijgehouden coiffure down under beter presteren tussen de lakens (37%). Partners zijn voor dames echter geen reden om naar het scheermes te grijpen, slechts 7% scheert alleen als ze een relatie heeft en laat de boel groeien als ze vrijgezel is.

Geknipt voor vrouwen
Een puur natuurlijk pruikje tussen de benen is voor het grootste deel van de vrouwen geen optie: 57% verzorgt haar schaamhaar altijd, 22% in ieder geval als ze naar de sauna of het zwembad gaat. Slechts 2 procent gaat harig door het leven en laat de boel beneden de boel. De favoriete stijl is bij de dames een getrimde of geknipte intiemzone (34%), op de voet gevolgd door de Hollywood, een volledig haarloze venusheuvel. Deze vorm is overigens veruit favoriet bij de ondervraagde heren: 42% geeft de voorkeur aan deze stijl. Bijna een kwart van de mannen vindt een getrimde of geknipte schaamhaarcoupe het meest aantrekkelijk.

De perfecte tool voor je intieme styling
De Hydro Silk Bikini is een echt multi-talent: hij trimt en scheert nauwkeurig, maar is wel zacht voor de kwetsbare huid in de bikinizone. De geïntegreerde trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Bovendien kunnen met de speciale trimmer mooie contouren en vormen worden gestyled. Dankzij een watervaste behuizing kan de trimmer ook onder de douche gebruikt worden. Omdat de gevoelige bikinizone extra bescherming en verzorging nodig heeft beschikt het scheersysteem over de voordelen van de Hydro Silk Technologie: Het water geactiveerde serum met marine extracten hydrateert de huid meer dan elk ander scheersysteem*. De ovale scheerkop beweegt zich moeiteloos langs de vrouwelijke vormen. Ook de vijf curve-sensing mesjes passen zich aan de contouren van het lichaam aan, voor een comfortabele zachte scheerbeurt en een onweerstaanbare gladde huid. Een perfecte intiem-styling met een onweerstaanbaar glad resultaat, ook voor vrouwen met een gevoelige huid. Zo eenvoudig was het bijhouden van je bikinilijn nog nooit!

* Wilkinson Sword Hydro Silk hydrateert je huid tot 2 uur na het scheren.

Bezoek de website www.wilkinson-sword.com en klik op je land en product voor meer informatie.

Verkoopadviesprijs : € 15,99
Verkrijgbaarheid : Vanaf april 2016 verkrijgbaar bij alle bekende drogisterijen

 

Lees ook:eXtreem gladde en gehydrateerde benen
Lees ook:Mannen houden van ‘Hollywood’
Lees ook:Vetrollen niet goed voor sekslust
Lees ook:Borstvergroting? Nee..
Lees ook:Wit ondergoed = seksloos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>