Laat de drukte helemaal los… en ontspan aan zee met ZenZo Yoga

Vijf dagen per week werk je ongeveer 9 uurtjes, dan heb je je reistijden er nog bij, thuis kook je voor je gezin en tussendoor probeer je ook nog te socializen en te sporten. Het is best knap om al die ballen hoog te houden! Maar ja… in de huidige maatschappij heeft iedereen haast en zijn we altijd druk. Hierdoor vergeten we vaak om tijd voor onszelf te nemen. Een gevolg hiervan is dat steeds meer mensen te maken krijgen met stress en emotionele problemen. Zo had in 2014 één op de zeven Nederlandse werknemers last van burn-outklachten, zoals vermoeidheid, overgevoeligheid en slapeloosheid. Laat de drukte helemaal los en geniet van ultieme ontspanning tijdens de detox en yoga weekenden aan zee van ZenZo Yoga.

ZenZo Yoga

ZenZo Yoga is opgezet door Monique Christiaans. Monique werkte jarenlang als operationeel manager in de sportbranche. In 2012 werd bij haar baarmoederhalskanker geconstateerd. Na een periode van chemo’s en bestralingen besloot ze zich meer te gaan verdiepen in yoga en ademhalingstechnieken. Monique merkte dat dit bijdroeg aan haar herstel en haar passie voor yoga werd nog groter. Ze volgde een training tot yoga instructrice bij John Noordeloos, oprichter van De Nieuwe Yogaschool, en is inmiddels gediplomeerd. Daarnaast ging ze bewuster om met voeding en kwam ze in aanraking met detoxen. Detox is de ideale manier om door middel van een sapkuur het lichaam te reinigen.

Ontspannen aan zee

Voor Monique werkte detoxen en yoga zo goed, dat het inmiddels haar missie is geworden om een plek te creëren waar mensen weer in balans kunnen komen. ZenZo Yoga helpt mensen om bewuster in het leven te staan en meer te genieten. ZenZo Yoga organiseert dan ook speciale detox en yoga weekenden aan zee. Tijdens dit driedaagse programma kom je optimaal tot rust, terwijl je bewuster met je (mentale) gezondheid en voeding om leert te gaan. Van een detox workshop en een mindfulness wandeling langs de zee tot heerlijk ontspannen in de sauna of tijdens een wellness- of massagebehandeling. Ideaal om even helemaal tot jezelf te komen en de drukte van het dagelijkse leven achter je te laten. De weekenden zijn voor iedereen geschikt, van de geïnteresseerde beginner tot de gevorderde yoga beoefenaar. Iedereen is welkom en zal persoonlijk begeleid worden. Bij mooi weer kunnen verschillende yogalessen worden verplaatst naar het strand en zal er ook een yogales bij zonsondergang worden gegeven. Een ervaring die je niet wilt missen!

Meer weten of een afspraak maken? De ZenZo Yoga weekenden aan zee duren in totaal drie dagen en gaan 11 maart 2016 van start. Het programma start vrijdag om 15.00 uur en op zondag 17.00 uur gaat iedereen weer voldaan en uitgerust naar huis. De deelnemers verblijven in het mooie en prachtig gelegen NH Hotel in een luxe kamer met zeezicht. Kijk voor het maken van een afspraak of meer informatie op www.zenzoyoga.nl

Lees ook:Detoxen & Yoga
Lees ook:HET GROTE DETOX JE LEVEN DOSSIER
Lees ook:Op de plaats rust! Yoga op de kazerne
Lees ook:Massa Yoga Event, met zijn 10.000-en samen Yoga-en
Lees ook:“Yoga maakt vriendelijker”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>