Sylvie wordt alleen maar mooier

De jaren lijken geen vat op Sylvie van der Vaart te krijgen. Hoe ouder ze wordt, hoe knapper haar looks. Beauty.blog.nl is enorm benieuwd naar de lingeriecollectie van Hunkemoller. Sylvie is het gezicht achter de nieuwe lijn die in maart in de winkel ligt. Momenteel is ze in New York voor werkzaamheden en binnenkort vliegt ze door naar Miami voor de campagne van Hunkemoller. Stay tuned!

Lees ook:Met ♥ van Sylvie
Lees ook:Sneak peak: Overnight Repair Serum
Lees ook:Dolce & Gabbana The One Sport
Lees ook:Sexy beachpakjes van Amanda Balk
Lees ook:Check Sylvie’s nieuwe look

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>