Detoxen & Yoga

Na de  veelal Bourgondische zomermaanden, maken veel mensen weer plannen om aan hun figuur en gezondheid te gaan werken voor een goede balans.  Wie lichamelijk goed in balans is, kan de drukte van alledag immers veel beter aan en is bovendien, vanwege een goede weerstand, minder vatbaar voor de beruchte najaarskwalen zoals griep en verkoudheid. Innerwave, bekend van de effectieve thuis- detoxkuren, introduceert haar unieke ‘Innerwave Detox Yoga Concept’. Zowel detoxen als yoga dragen bij aan een goede balans tussen lichaam én geest. Hierdoor kun je de stress en hectiek van ons dagelijkse leven vele malen beter aan en zorg je voor een mooier, gezond, weerbaar, vitaal én slanker lichaam! Zowel yoga als detoxen zijn eeuwenoud! Deze twee methodes hebben beiden tot doel om lichaam én geest weer in een juiste balans te brengen.

Yoga in combinatie met de Innerwave Detoxkuur zorgt ervoor, dat je deze inwendige reinigingskuur nog beter kunt volhouden. Je organen worden dankzij yoga gestimuleerd om afvalstoffen nog sneller af te voeren en yoga zorgt voor meer ontspanning en zelfbewustzijn. Ervaren yogadocenten zoals Marcel van de Vis Heil, Kasia Vermaire, Frank Verhoef en Jan Denecke hebben het synergetische effect van yoga en detoxen reeds met regelmaat ervaren en bevelen deze combinatie niet voor niets sterk aan.

Een welverdiende retraite en natuurlijke metamorfose voor lichaam én geest 

De combinatie van yoga en detoxen volgens het Innerwave Detox Concept zorgt voor een ontspannende en extra reinigende werking. Met beide methodes bereik je de diepste lagen van je lichaam. Bij yoga gebeurt dit door een aandachtige ademhaling in combinatie met weloverwogen uitgevoerde lichamelijke oefeningen. Bij detoxen volgens het uitgebalanceerde Innerwave Detox Concept  kom je tevens in contact met je lichaam en wordt er een beroep gedaan op de kracht van je geest. Lichaam en geest krijgen een totale retraite, waarvoor je niet weg hoeft, maar die je in alle rust en privacy thuis kunt ervaren. Beide methodes zorgen voor een verhoogd zelfbewustzijn,  een bewustere manier van leven en geven lichaam en geest een natuurlijke metamorfose! Loslaten, de eerste stap naar een gezonder lichaam met een gezondere geest Het intensieve reinigingsproces dat de Innerwave Detoxkuur tot gevolg heeft, leidt letterlijk maar vaak ook figuurlijk tot een proces van leren ‘loslaten’. Letterlijk laat je slakken en andere afvalstoffen los en figuurlijk oude emoties en dito gewoonten. Om de kuur vol te kunnen houden heb je doorzettingskracht nodig en yoga kan je hierbij actief helpen. Met behulp van yoga leer je in contact te komen met jezelf. Yoga kan de reinigende organen bovendien extra stimuleren bij het afvoeren van de afvalstoffen die tijdens de Innerwave Detoxkuur vrijkomen. De combinatie van het Innerwave Detox Concept en yoga bundelt op twee krachten voor een effectieve werking op zowel lichaam als geest!

Enkele quotes van enthousiaste mensen die reeds een Detoxkuur van Innerwave hebben ervaren:

“Ik voel me zowel geestelijk als lichamelijk helemaal gereset!”

“Een gezond lichaam is één van onze grootste zegeningen!”

“Het is even doorbijten, maar je krijgt er zoveel voor terug! Ik voel me helder, fris en vol nieuwe energie!”

“Innerwave is voor ons een verrijking van ons leven, onze gezondheid én ons algehele welzijn!”

“Niemand begreep dat ik zoveel energie kon hebben en toch was het zo!”

“Ik voel me veel vitaler en positiever in het leven staan, viel 10 kilo af en mijn suikerwaarde is gedaald!” (Diabetespatiënt)

Distributie & meer informatie:De complete Innerwave Detox Kuurprogramma’s worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Innerwave uit Schaijk.  Voor meer informatie over het nieuwe ‘Innerwave Detox Yoga Concept’ en de locaties waar deze kuur kan worden gedaan, kan de consument kijken op de website: www.innerwave.nl of contact opnemen met Innerwave (contactpersoon: Patrick Willems) via: 06-46030857.

Lees ook:Verfris je body met Innerwave
Lees ook:Lekker fris en fit het nieuwe jaar in, volg een detoxkuur op Vlieland
Lees ook:Laat de drukte helemaal los… en ontspan aan zee met ZenZo Yoga
Lees ook:Daily Detox Drink
Lees ook:HET GROTE DETOX JE LEVEN DOSSIER

1 Reacties // Reageer

One thought on “Detoxen & Yoga

  1. c4sp3r

    Het lijkt me inderdaad niet verkeerd voor de meeste mensen om die gifstoffen eens per jaar eens los t laten…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>