Dikke dijen zijn gezond!

Dikke-vrouwen-766524Goed nieuws voor de vrouwen met dikkere dijen! Vrouwen met dikkere dijbenen leven gemiddeld langer, dan vrouwen met dunne dijbenen ( omvang van 61 cm of minder). Dit is getest onder een grote groep vrouwen in de Universiteit van Kopenhagen.

Lees ook:Niet sporten, maar moppen!
Lees ook:Dijen het minst favoriete lichaamsdeel
Lees ook:Elke dag Kurkuma maakt slank
Lees ook:Retteketet weg met buikvet!
Lees ook:Super sexy in cupmaat M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>