Perfectioneer je huid met de Oriflame’s True Perfection lijn

cremeZiet je huid er vaal uit? Kan je wel wat extra verzorging gebruiken? Lees dan alles over de nieuwe verzorgingslijn van Oriflame:

Oriflame introduceert de True Perfection-lijn op basis van Perzisch zijdeboomextract, een geavanceerd ingrediënt dat de huid op cellulair niveau intensief verbetert op meerdere fronten.

De Perzische zijdeboom (Albizia julibrissin) is een parasolvormige boom die zich kenmerkt door een uitbundige bloei van prachtige roze/witte bloemen. Een half uur voordat de zon onder gaat, vouwen de blaadjes ervan zich langzaam dicht. De naam ‘zijdeboom’ dankt de Albizia aan de opvallend zachte bladeren. Het extract dat hieruit gewonnen wordt, is uitzonderlijk rijk aan aminozuren en mineralen.

Krachtige neutralisator van vrije radicalen en onzuiverheden op cellulair niveau

De wetenschappers in Oriflame’s R&D Centre hebben patent aangevraagd op Perzisch zijdeboomextract, omdat ze hebben vastgesteld dat het wonderen verricht voor de huid. Perzisch zijdeboomextract is in staat om de schadelijke effecten van vrije radicalen, en onzuiverheden op cellulair niveau te neutraliseren. Hierdoor egaliseert de teint, wordt de textuur van de huid gladder en verbetert de algehele uitstraling in slechts twee weken. Het toegevoegde InstantGlow Complex bevat lichtreflecterende micropareltjes die optisch een diffuus licht over de huid verspreiden, zodat de teint er onmiddellijk egaler en stralender uitziet.

Vier synergetische producten voor de perfecte huid

De Oriflame True Perfection lijn bestaat uit vier synergetische producten op basis van Perzisch zijdeboomextract. Het True Perfection Miracle Perfecting Serum is een rijk huidverbeterend serum voor onder de dag- en/of nachtcrème dat de effectiviteit van deze producten bevordert. De huid wordt zachter en egaler, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de huid ziet er gezonder en stralender uit. Zowel de True Perfection Perfecting Day Moisturiser als de True Perfection Renewing Night Care hebben hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen, alsmede de capaciteit om de teint en textuur van de huid opvallend te verbeteren en nieuwe expressielijntjes te voorkomen.

In november 2014 wordt de True Perfection Refreshing Eye Illuminator aan de lijn toegevoegd met een handige metalen rolapplicator. De formule van deze perfectionerende oogcrème vermindert donkere kringen en zwellingen rondom de ogen, maakt expressielijntjes gladder en zorgt voor een heldere, frisse oogopslag.

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

Oriflame True Perfection Miracle Perfecting Serum  € 28,00/30 ml (vanaf heden verkrijgbaar)

Oriflame True Perfection Perfecting Day Moisturiser  € 28,00/50 ml (vanaf heden verkrijgbaar)

Oriflame True Perfection Renewing Night Care  € 28,00/50 ml (vanaf heden verkrijgbaar)

Oriflame True Perfection Refreshing Eye Illuminator € 22,00/15 ml (vanaf 7 november verkrijgbaar)

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:L’Oréal weet wat jouw huid wil: ‘Skin Perfection’
Lees ook:Plantenkracht voor je huid
Lees ook:Superfijne eyeliner
Lees ook:Van deze primer ga je houden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>