Dag vale teint, welkom flawless skin!

Payot Uni Skin range (2)

Hoe tevreden ben jij over je huid? Blij met je teint? Of schrik je ‘s morgens weleens wanneer je met jezelf en je huid geconfronteerd wordt?

Het hebben van een perfecte teint is voor veel vrouwen (en ook voor mannen) een must . Meer dan 8 op de 10 vrouwen in de wereld worden geconfronteerd met een onregelmatige teint. Zij hebben last van oneffenheden in het gezicht. Als gevolg van het milieu, onze levenswijze en leeftijd wordt het epigenoom (het leefmilieu van het DNA van onze cellen) kwetsbaar. Het biologisch evenwicht in het hart van de cellen wordt verstoord en dat is aan het gezicht te zien.

Hoogwaardige innovatie van de PAYOT laboratoria is UNI SKIN. Het belooft alle onvolmaaktheden van de teint te corrigeren: onregelmatige huidstructuur, vlekken, vale teint, littekens, rode plekjes. Het resultaat is een mooie teint die perfect egaal is. De huid is stralend en natuurlijk mooi. Zij hervindt haar oorspronkelijke uitstraling en ziet er zichtbaar jonger uit.

De techniek

Het Uni Perfect Complex biedt een complete cellulaire werking op twee niveaus om het geheel van de functiestoornissen die verantwoordelijk zijn voor de onvolmaaktheden van de teint te bestrijden. Intracellulaire werking Epigenomyl® is een geoctrooieerde, krachtige werkstof afkomstig uit de Calendula bloem. Zijn unieke werking pakt de onvolmaaktheden aan bij hun oorsprong, zorgt voor het behoud van het leefmilieu van het DNA van de cellen en stimuleert de synthese van de belangrijkste huidcellen (keratinocyten, fibroblasten, melanocyten, etc.).

- Cellulaire werking De combinatie van Aziatische planten en kiwi stimuleert de regeneratie van de opperhuid om de huidstructuur glad te strijken en pigmentstoornissen te vervagen. Kruidkers werkt als een dubbel schild tegen vervuiling door de huid te beschermen tegen vrije radicalen en het natuurlijke ontgiftingssysteem van de huid te stimuleren.

Het resultaat

Dag na dag worden de onvolmaaktheden van de teint vervaagd. De teint is egaler en stralender. De huid is natuurlijk mooi, zelfs zonder make-up.

Uni Skin 

Vier exceptionele en UNIversele huidverzorgingsproducten die de huid corrigeren, egaliseren en oneffenheden van de huid perfectioneren. Donkere kringen, dofheid, vlekken en rode plekken verdwijnen. Ontwikkeld voor de vrouw van iedere leeftijd en voor ieder huidtype.

De producten

Uni Skin Jour

Perfectionerende egaliserende crème Bestrijdt dagelijks de functiestoornissen van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, doffe teint, onregelmatigheden, rode plekjes) en beschermt de huid dankzij een SPF15 versterkte anti-UVA filter. De unieke, luchtige, fluweelzachte mousse textuur zorgt voor een zachte en zijdeachtige finish.

Het resultaat?                                                                                                                                                                                                                                                 De onegale huid wordt “gefotoshopt”. Dit product zorgt voor een perfect natuurlijke, stralende huid die ook beschermd is tegen invloeden van buitenaf. De natuurlijke schoonheid van de huid wordt versterkt en hervindt haar uitstraling en jeugdigheid.

Wetenschappelijk bewezen resultaat: Egale huid: 100% * - Stralende huid: 75% *- Anti-aging: 75% *                                                                                          * Tevredenheidstest uitgevoerd onder dermatologisch toezicht door 20 personen. Dagelijks aangebracht gedurende 28 dagen. Adviesverkoopprijs: € 63,00 (pot 50ml)

Uni Skin Yeux et Levres 

Zachte perfectionerende balm Bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, doffe teint, onregelmatigheden, rode plekjes), verlevendigt de uitstraling, strijkt rimpeltjes glad en vult ze zichtbaar op. De zijdezachte, gladstrijkende balsemtextuur is subtiel roze gekleurd. De parfumvrije formule is zacht voor de kwetsbare zones van de ogen en de lippen.

Het resultaat?                                                                                                                                                                                                                                              Direct zichtbaar resultaat: de ogen zijn stralender, rimpels, fijne lijntjes en donkere kringen worden verminderd. De lipcontour is gladder en het gehele gezicht is egaler en hervindt haar uitstraling.

Wetenschappelijk bewezen resultaat: Egalere oogcontour: 71% * – Gladdere oogcontour: 71% * – Gladdere lipcontour: 76% *                                                * Tevredenheidstest uitgevoerd onder dermatologisch toezicht door 21 personen. Twee keer per dag aangebracht gedurende 28 dagen. Adviesverkoopprijs: € 39,50 (pot 15ml)

Uni Skin Concentre Perles

Verhelderend perfectionerend serum Bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, doffe teint, onregelmatigheden, rode plekjes). De actieve gel die verrijkt is met Hyaluronzuur vult de huid meteen op. Door de werking van het pompje smelten bij het aanbrengen de kostbare verhelderende pareltjes perfect samen met de actieve gel om te werken al een ware lichtbooster op de huid. Slechts enkele pompjes zijn genoeg voor een stralende huid gedurende de hele dag.

Het resultaat?                                                                                                                                                                                                                                             Direct zichtbaar en langdurig resultaat! De huid is perfect egaal en gevuld. Oneffenheden zijn verdwenen en de huid is levendig en stralend.

Wetenschappelijk bewezen resultaat: Verbeterde uitstraling: +56% *                                                                                                                                                   * Klinische test uitgevoerd onder dermatologisch toezicht. Getest door 21 personen gedurende 28 dagen. Adviesverkoopprijs: € 71,50 (pompflacon 30ml)

Uni Skin CC Cream

Getinte perfectionerende en egaliserende verzorging Bestrijdt dagelijks de onvolmaaktheden van de teint (vlekken, doffe teint, onregelmatigheden, rode vlekjes). De ingekapselde pigmenten bieden de huid een gekleurde correctie en camoufleren onvolmaaktheden van de teint. Dankzij de SPF30 versterkte anti-UVA filter wordt de huid de hele dag beschermd. Bij het aanbrengen verandert de fijne en smeltende textuur om perfect te worden opgenomen door de huid.

Het resultaat?                                                                                                                                                                                                                                                   De ultra natuurlijke en directe effectiviteit is in slechts één enkele stap zichtbaar. De huid is glad, perfect egaal en straalt van schoonheid.

Wetenschappelijk bewezen resultaat: Egalere huid: 85% * – Stralende teint: 80% * – Perfectionerend effect: 75% *                                                                  * Tevredenheidstest uitgevoerd onder dermatologisch toezicht onder 20 personen. Dagelijks aangebracht gedurende 28 dagen.                   Adviesverkoopprijs: € 39,50 (tube 40ml)

www.payot.nl   de fijne producten zijn vanaf heden beschikbaar

PAYOT                                                                                                                                                                                                                                                       Schoonheid in beweging sinds 1927 Al bijna 100 jaar biedt Payot vrouwen die op zoek zijn naar authentieke luxe, de gelegenheid een mooie, altijd jonge huid te ervaren. Het merk is de erfenis van dokter Nadia Payot die als eerst vrouwelijke arts, vrouwen begeleidt van iedere generatie in elke fase van hun leven. De verzorgingsproducten van PAYOT zijn een combinatie van innovatieve formules die voortvloeien uit de laatste technologische huidvriendelijke vernieuwingen met een uitgesproken sensorialiteit door de texturen, geuren en kleuren voor een gevoel van puur genot. Een unieke schoonheidservaring voor alle vrouwen en voor elk moment van het leven.

Lees ook:Miracle worker
Lees ook:De schoonheid van de ‘nude skin’
Lees ook:Iris Angelica belooft je een prachtige huid
Lees ook:Welkom fluwelen snoetje
Lees ook:All-over brightener and dark spot corrector

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dag vale teint, welkom flawless skin!

  1. sarahchoice.com

    Jammer dat er geen voor en na foto’s zijn gemaakt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>