Heerlijke geuren voor je casa

Zelf lekker ruiken is een must. Maar niets is irritanter dan een huis dat muf ruikt. Je maakt schoon, lucht de boel, maar bent toch niet helemaal happy in je casa….dat kan! Ook huizen ontwikkelen luchtjes door alles wat er zich afspeelt en door de materialen die zich er bevinden. We raden je aan om je huis wekelijks goed te reinigen dat is inclusief stofzuigen, afstoffen en een natte lap erover heen halen. En het liefst elke dag even een half uurtje de boel luchten. Dat maakt je huis een stuk frisser en gezonder om in te leven. Maar je kunt meer doen, je kunt je huis ook trakteren op een heerlijk huisparfum. Een fijne geur in je woning maakt de sfeerbeleving thuis aangenamer. Rivièra Maison weet daar alles van en introduceert nu vijf nieuwe wereldse huisparfums. Deze unieke ‘Home Fragrances’ zijn onderdeel van de Rivièra cosmeticalijn. De kleurige soapbars en vloeibare handsoaps verschenen al eerder in deze geurige collectie.

De ‘Home Fragrances’ luisteren naar wereldse namen als een : Naples, Milano, Kashmir, Sevilla en Ibiza. De huisparfums zijn in Italie ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke ingredienten. Ze ruiken fris, warm, zoet of kruidig. Henk Teunissen, oprichter en CEO van Rivièra Maison is een graag geziene gast op het magische Ibiza. Om deze reden heeft hij een van de favoriete huisparfums naar dit eiland vernoemd. Zodra hij deze in zijn woning zet, krijgt hij het gevoel weer terug te zijn op Ibiza.

We kunnen ons zomaar voorstellen dat jij dat ook wilt! De mix van fruit- en bloemgeurnoten laten je je Ibiza vakantie zomaar weer herleven. Zo fijn.

De vijf verschillende authentieke en individuele Rivièra Maison parfums geven je casa geur & kleur. Daarbij zijn het prachtige accessoires die je woning nog knusser maken. Ze zijn er in de volgende varianten:

Naples: Geurfamilie Citrus/Floral > Citrus, Bergamot, Orange, Roos, Sandlewood

Milano: Geurfamilie Oriental > Bergamot, Orange Blossom, Lily-of-the-Valley, Musk

Ibiza: Geurfamilie Floral > Citrus, Figue, Jasmin, Ceder

Kashmir: Geurfamilie Citrus/Oriental > Anisseed, Citrus, Mint, Liquorice, Vanilla

Sevilla: Geurfamilie Wood > Citrus, Lavender, Cinnamon, Patchouli, Sandlewood

[29,95 euro per stuk]

Lees ook:Mooi in the wintermood met Danie Bles
Lees ook:Wereldwijd geliefd: Rivièra Maison
Lees ook:Beeldig beddennieuws
Lees ook:Rituals geuren voor hem & haar
Lees ook:Heerlijke badproducten van Rivièra Maison

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>