Musthave voor je pa: stoere ketting

Moeilijk he die vaderdagcadeaus. Sokken en stropdassen schijnt de man van nu totaal niet te kunnen waarderen, dus wat wordt het dan? Een filmbon, een tegoedbon voor de autowasstraat, een beautyproduct of misschien wel een hippe ketting? Sinds kort zijn er te gekke verwisselbare kettingen speciaal voor de man van het merk Mi Moneda.De handtekening van Mi Moneda blijft herkenbaar; de munt als basis, verwisselbaar, trendy, een luxe uitstraling, een spirituele boodschap, betaalbaar en zoals de vrouwensieraden zeer vrouwelijk zijn, zijn de mannensieraden stoer en mannelijk.

De handgemaakte mannenpendant (hanger) is voorzien van het bekende verwisselbare muntensysteem van Mi Moneda, waardoor de ketting steeds aangepast kan worden. De pendant is beschikbaar in het zilver en black plated. De munten zijn beschikbaar in maat S en zijn verzilverd. Tevens zijn er ook munten in half/edelsteen soorten zoals Onyx, Hematiet en Howliet. Zowel de pendant als de munten zijn aan twee kanten te dragen. De munten zijn op weerszijden voorzien van een diepere betekenis in de vorm van een afbeelding of spirituele tekst.

De munten hebben verwijzende titels zoals ‘Che & Freedom’, ‘Mask & Maori’, ’Life Tree & Vita Brevis’ (het leven is kort), ‘Koi Carp & Ohm’, ‘Shield & Eternity’. De munten kunnen gedragen worden aan verschillende soorten lederen, zilveren of black plated kettingen in lengtes van 46 / 48 / 60 of 80 cm.

Voor de stoere PA een musthave als je het ons vraagt :)

Lees ook:Wat vragen we voor kerst? De Mi Moneda ring!
Lees ook:Trendy armbanden voor (aanstaande) mama’s
Lees ook:Marc Jacobs musthave
Lees ook:We gaan op chic deze zomer
Lees ook:Ideale musthave voor je haren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Musthave voor je pa: stoere ketting

  1. Lobke

    stropdas met vaderdag is nog altijd een gouweouwe:)!

      /   Reply  / 
  2. Michelle

    Bijna valentijn alweer over een maandje, deze ketting is zeker een topper, met een speciale munt erin !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>