100% natuurlijke Pastel kleuren voor het voorjaar van 2010

 ‘The Next Generation’ minerale make-up van freshMinerals introduceert met ‘Fresh Nature & Pink Pastels’ haar nieuwe, sprankelende make-up look voor het voorjaar van 2010! Deze ‘soft focus’- collectie hult het gezicht in zacht bruine natuurtinten met poederachtige, pastelroze accenten.

freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het 

milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor’). Het populaire make-upmerk wordt niet voor niets wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design dat een lust voor het oog is. Zo ook de nieuwe voorjaarslook van 2010!

Een frisse teint, ontwaakt uit haar diepe winterslaap, met een zacht roze blos

Het gezicht krijgt een smetteloos frisse basis en is tegelijkertijd beschermd tegen de eerste zonnestralen van de vroege voorjaarszon met een SPF 20 dankzij freshMinerals Mineral Loose Powder Foundation. Met freshMinerals Mineral Blush Powder ‘Pink Glow’ krijgen de wangen een vleugje zacht roze instant frisheid. Alsof een subtiel waasje ochtenddauw de uitstraling verkwikkend deed ontwaken uit haar diepe winterslaap! Deze handige blush is eenvoudig aan te brengen doordat het de precies de juiste dosering poeder geeft. Het zijdezachte puff top- sponsje zorgt ervoor dat er een mooi transparant laagje kleur en glans kan worden aangebracht op de wangen en andere delen van het gezicht in de gewenste vorm. De formule bevat de vitamines A, C en E en silica. De samenstelling is vrij van olie, parfum, talk en bevat tevens een SPF 20.

Een natuurlijke oogopslag met geraffineerde ‘Bambi-look’ wimpers

De ogen krijgen een natuurlijke look met behulp van freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow ‘Country Girl’, bestaande uit drie harmonieuze bruintinten, te weten ‘Heaven’, ‘Awesome’ en ‘Downtown Girl’. Met  freshMinerals Mineral Loose EyeshadowsNew York City’(sprankelend roze) en ‘Notorious’ (iriserend zeer licht beige) kunnen sublieme highlights worden aangebracht onder het hoogste punt van de wenkbrauwboogjes ofwel op het bewegende ooglid. Super Volume Mascara ‘Brown’ geeft ongekende definitie, power en een geraffineerd ‘Bambi-look’ volume aan de wimpers. Met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Chloe Brown’ omlijn je de blik met een zachte bruintint voor een intense maar natuurlijke oogopslag!

Net niet ‘nude’- lippen met een sexy finish…

De lippen zijn net niet ‘nude’ qua uitstraling, met freshMinerals Luxury Lipstick ‘Simese’ in een zachte bruintint, desgewenst in combinatie met Waterproof Lipliner ‘Brown’. Met freshMinerals Glamourous Lipgloss in de onweerstaanbare roze tint ‘Sexy’ krijgen de lippen een intens schitterende, zachtroze hoogglans! Deze lipgloss kan op zichzelf staand worden aangebracht voor een fris en jeugdig effect, ofwel over de freshMinerals Luxury Lipstick heen voor een sensueel glanzende finish!

 Distributie & verkoopprijzen: De nieuwe generatie minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland.

Zie ook  www.fresh-minerals.nl  voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Verkoopprijzen:

FACE

  • freshMinerals  SPF 20 Mineral Loose Powder Foundation                                        € 29,95                 
  • freshMinerals Mineral Blush Powder ‘Pink Glow’                                                           € 29,95                 

EYES

  • freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow ’Country Girl’                                      € 24,95                 
  • freshMinerals Mineral Loose Eyeshadows ‘New York City’ en ‘Notorious’     € 15,50/stuk
  • freshMinerals Waterproof Automatic Eyeliner ‘Chloe Brown’                              € 14,95  
  • freshMinerals Super Volume Mascara ‘Brown’                                                            € 18,00                 

 LIPS

  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Brown’                                                                 € 14,95 
  • freshMinerals Luxury Lipsticks ‘Simese’                                                                       € 17,50
  • freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘Sexy’                                                                  € 15,50 

Lees ook:Get that Sunset Look…
Lees ook:Mooi rood is niet lelijk …
Lees ook:Glinsterende make-up voor de koude winterdagen
Lees ook:Rood… roder… roodst!
Lees ook:Hul je gezicht in waanzinnige herfstkleuren…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>