Uit-getanden-knarst!

Veel Nederlanders hebben last van tandenknarsen. Dit zeer hinderlijke fenomeen geeft een schurend en knarsend geluid en gebeurt met name ’s nachts, maar soms ook gedurende de dag. Dentsend, de online tandartsenpraktijk heeft hiervoor de oplossing middels unieke knarsbitjes welke per cliënt volledig op maat worden gemaakt!

Tandenknarsen, met als medische term Bruxisme, is het over elkaar heen schuiven van de tanden en kiezen of ook wel het krachtig op elkaar klemmen van tanden en kiezen. Dit kan problemen veroorzaken bij het aanhouden van deze (vaak onbewuste) gewoonte en bij het ontstaan van klachten. Er is dan sprake van een overmatig gebruik van de kauwspieren.

Individueel ontwikkelde knarsbitjes

Dentsend, de online tandartsenpraktijk, heeft een doelgerichte oplossing tegen het tandenknarsen. In het tandtechnisch laboratorium van Dentsend worden knarsbitjes individueel op maat gemaakt. Deze unieke maatwerk-oplossing zorgt voor een aanzienlijk verminderde gebitsslijtage en is daarmee een effectieve behandelingsmethode.

Tandarts-kwaliteitsbitjes voor een gereduceerd tarief

De op maat ontwikkelde knarsbitjes die Dentsend ontwikkelt, zijn dezelfde bitjes die via de eigen tandarts gemaakt kunnen worden, maar dan tegen een gereduceerd tarief. Het prijsverschil van het knarsbitje via Denstend zit hem o.a. in het feit dat de consument zelf zijn of haar afdruk van het gebit maakt. Er wordt online een bestelling gedaan, waarna men de afdrukset thuis gestuurd krijgt. Na zelf een afdruk te hebben gemaakt, wordt deze terug gestuurd en ontvangt de consument binnen 7 werkdagen een knarsbitje op maat. De lagere prijs komt daarnaast door de unieke online consultmethode van Dentsend. Hierdoor kan Dentsend een knarsbitje voor een gereduceerde prijs aanbieden, zonder echter aan de reguliere kwaliteit van de tandarts in te boeten.

Dentsend is geen concurrent van de tandarts, maar een partner!

Dentsend is er met de tandenknarsbitjes op maat niet op uit om de concurrentie met tandartspraktijken aan te gaan. Het is juist de bedoeling om via de Dentsend-methode samen te werken met de tandarts, om op die manier de niet-medische handelingen uit handen te nemen van de tandartspraktijken. Op die manier kan de tandarts in de reguliere praktijk zijn of haar kennis en kunde optimaal benutten.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Dentsend, de unieke online tandartsenpraktijk, is er de website: www.dentsend.nl

De link ten aanzien van de knarsbitjes op maat is: http://www.dentsend.nl/laboratorium/knarsbitje-op-maat/

Tevens kan de consument telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Dentsend via telefoonnummer: 0186-576537

Lees ook:Krijg stralend witte tanden binnen acht dagen
Lees ook:Smile, wat heb je witte tanden!
Lees ook:Hippe tandarts Tjon a Joe doet Obama sketch
Lees ook:We krijgen steeds grotere voeten……
Lees ook:Dyanne doet het met Wehkamp….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>