De leukste papa van NL

Op Twitter posten BN-ers de meest leuke, schattige en gekke foto’s van zichzelf. Liza Smit, vrouw van, deelde onlangs haar huiselijke geluk met de rest van Nederland door deze foto van Jan met hun twee dochters te posten. Wat een leuke papa!

Lees ook:Robbie’s oogappeltje
Lees ook:Madonna’s borsten favoriet op Instagram
Lees ook:Superleuke fotoserie van Yolanthe en Wesley
Lees ook:Look @ that body!
Lees ook:Celebs en cuties van kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>