Wil jij gratis Nivea CELLular crème testen?

Knipsel

Wij beauty bloggers hebben best een mooi leven. We worden uitgenodigd voor nieuwe lanceringen op het gebied van beauty en mogen veel crèmes, geuren en make-upjes testen en daar later onze mening over geven. Dat is echt leuk om tte doen! Maar we hebben geweldig nieuws, want  jij kunt als je wilt ook beauty producten testen. Dat kan via the one and only Reviewclub.De Reviewclub  is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om nieuwe dingen (lees o.a. beautymusthaves!) te proberen. Het is overigens wel de bedoeling dat je je mening over het geteste product met anderen deelt. Dat is een voorwaarde!

Je kunt je via de Reviewclub aanmelden als “reviewer”, kun je gelijk op je CV zetten, dat je een heuse “reviewer” bent ;-)

Wanneer je in aanmerking komt om het product te testen, krijg je dat product thuis, je test het een maand, schrijft erover en wanneer het een product is welke je niet “op consumeert” zoals bijvoorbeeld een krultang, dan stuur je dit product kosteloos terug.

Maar wanneer je bijvoorbeeld crèmes gaat testen, kun je er eigenlijk al vanuit gaan dat je deze mag houden. Momenteel kun je je via deze link opgeven, voor het testen van Nivea CELLular crème.

Deze crème belooft de huid te vernieuwen, te verstevigen en rimpels te verminderen. Klinkt als muziek in je oren toch? Meld je aan, test het en schrijf erover!

De Reviewclub heeft wekelijks nieuwe campagnes, dus wekelijks nieuwe producten om te testen. Hoe leuk is dat?

Lees ook:Test je cosmeticakennis met deze FDA-test
Lees ook:Om happy van te worden, de Waat?Box
Lees ook:Vragen aan de Consumentenbond over creme test Begoun
Lees ook:Ben jij een slowdater?
Lees ook:Online Beauty Shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>