Gun jezelf een perfect najaar met de musthaves van Guerlain

IMG_20160914_165254

Perfecte make-up en bijbehorende tools kunnen je dagelijkse beauty routine fijner en comfortabeler maken. Wie dit najaar en de komende winter classy verzorgd, en tegelijkertijd ook ‘natural’ voor de dag wil komen, zal absoluut super happy worden van de najaarscollectie van Guerlain. Beauty.blog.nl was onlangs met een aantal collega’s uit de media bij Guerlain te gast om het een en ander te testen. In de exclusieve Delft Blue Room in het Andaz Hotel te Amsterdam (sowieso een aanrader om dit etablissement eens te bezoeken!) hebben we een workshop met de nieuwste producten van dit fijne merk mogen beleven. We nemen je graag even mee in de wondere wereld van Guerlain.

Een foundation pakt het mooist uit op je huid wanneer je je huid ervoor behandeld met een paar druppeltjes Abeille Royale Face Treatment Oil, dit is een geconcentreerd elixir welke is gemaakt van bijzondere honingen. Je neemt slechts twee tot drie druppeltjes olie, verwarmt deze tussen je vingers en brengt deze daarna op je gezicht aan. Direct daarna zie je dat de huid zich aanspant, gladder en egaler wordt. Dit product is overigens geen nieuw product van Guerlain.

Lingerie de Peau

Volgens Guerlain is de perfecte foundation net zo important als de ideale bh. Om te testen welke kleur het mooist bij ons gezicht staat, hebben we een aantal tinten in streepvorm opgebracht om vervolgens te kijken, hoe deze mengen met onze huid.

De nieuwe ultralichte ‘Lingerie de Peau’ foundations versmelten met de huid als een prachtige tweede skin. Door de foundation met een speciale foundationkwast ~ de Lingerie de Peau Brush ~ van Guerlain in circelvormige bewegingen aan te brengen, ontstaat er een zeer naturelle look. Make-up artisten werken al jaren met kwasten wanneer zij foundation aanbrengen. Door met de kwast te werken,  ontstaat er werkelijk een verbluffend mooi resultaat. Dit is overigens geheel makkelijk om te doen.

kwast (2)

Het fijne van de vernieuwde foundation is dat je huid mooier wordt zonder maskerachtig te ogen. Alsof je huid vanzelf prachtig is.

peau (2)

44 vrouwen

De foundations van Guerlain zijn ontwikkeld in samenwerking met 44 vrouwen, met diverse nationaliteiten en van allerlei leeftijden. Er is uitgebreid onderzocht hoe men voor elk type huid tot de beste kleur kan komen. In totaal zijn er maar liefst 18 tinten. Alle 18 garanderen een natural look, alsof je geen make-up draagt. Heel fris. Zelf hebben we dit mogen testen tijdens de workshop en  het resultaat is werkelijk zoals wordt beloofd: geen camouflage, alleen een lichte simulatie met een stralend eindresultaat. You wanna kiss yourself!

vrouwen (2)

Je beste bondgenoot: de concealer

Wanneer je tevreden bent over de aangebrachte foundation, ga je de puntjes op de i zetten met ‘de Multi-Perfectin Concealer’. Een fantastische concealer die uitblinkt in het laten verdwijnen van donkere kringen, vlekken en puistjes. In deze concealer zit bovendien hyaluronzuur, hierdoor worden wallen minder zichtbaar. We love it! Deze make-up BFF is verkrijgbaar in drie tinten van licht tot heel donker met elk drie ondertonen, cool, warm en en neutral (6 in totaal dus).

concealer

Een gepersonaliseerde mooie oogopslag voor elke vrouw

Eveneens onmisbaar in elke handtas is oogschaduw pallet. Guerlain lanceert dit najaar maar liefst 6 complete kleurenpalleten. In elk chique doosje tref je 5 tinten die perfect bij elkaar passen en waarme je zowel een naturelle dag make-up (nude look)  als een schitterende party look kunt creëren.

De donkerste tint uit een aantal palleten is bovendien prima geschikt als wenkbrauwpoeder. De textuur van de poeders heb ik tijdens het testen als zeer geschikt ervaren. De tinten kunnen afzonderlijk of over elkaar heen gebracht worden. Het is maar net naar welke gelegenheid je gaat. Twee handige applicators maken het aanbrengen bovendien kinderspel.

 

Elegante Felt eyeliner, bestand tegen water en tranen, 8 uur lang

Hoe precies en intens zwart wil je het lijntje boven je ogen hebben? De ‘Precision Felt Eyeliner’ zet even elegante lijnen zoals zijn uiterlijk oogt! Intens zwart, strak, glijdt perfect over het ooglid heen en gaat een relatie van sowieso 8 uur met je aan. Deze eyeliner is bovendien bestand tegen water en tranen.

4 (2)

Kom dan, KissKiss, me dan…

Je look is pas af met een mooie lipstick. Er zijn nu twee nieuwe kleuren KissKiss: 500 fall in Nude (een nude roze) en 520 Fall in Red (subtiel rozerood). Beide tinten matchen goed met de oogschaduw palletten. Tip: de kleur blijft nog beter zitten wanneer je ervoor kiest om de lipstick met behulp van een wattenstaafje aan te brengen.

Oh ja, voor de complete look zoals op de foto heb ik overigens ook nog gewerkt met de bekende bronzing powder van Guerlain. (Bij de echte Guerlain-liefhebbers sowieso bekend en eveneens onmisbaar in de handtas).

De Najaarscollectie, de line up 

Lingerie de Peau:  

Natural Perfect Foundation – 18 tinten – 55 euro

Multi-Perfecting Concealer – 6 tinten – 35 euro

The Applicator Brush – 46,50 euro

Palette 5 Couleurs – 6 combinaties – 62 euro

Precision Felt Eyeliner – 38 euro

KissKiss – twee kleuren – 38 euro

[ Vanaf heden zijn al deze musthaves verkrijgbaar bij de door Guerlain erkende verkooppunten, de prijzen zoals hierboven zijn aanbevolen prijzen. De winkelier is vrij om de verkoopprijs te bepalen. ]

 

Lees ook:Dit zijn de favo’s van Paris Hilton
Lees ook:Tover lente op je pipse winter snoetje!
Lees ook:Top Foundation, houdt lekker lang
Lees ook:Ook de hypergevoelige huid is gebaat bij ALIMA Pure
Lees ook:Flexibele foundation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>