Superfijn oogserum

USESVorig jaar heeft Dermalogica lanceert een oogserum genaamd UltraSmoothing Eye Serum gelanceerd. Het oogserum is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van irritatie rondom de ogen.

Getest

Uiteraard hebben we het UltraSmoothing Eye Serum uitvoerig getest. Het voelt prettig aan en maakt de huid rond je ogen zichtbaar gladder en kalmer. Ik heb echt het idee dat het de huid rondom mijn ogen verbetert qua elasticiteit Het haalt de vermoeide sporen weg en geeft je er een frissere blik voor terug. Helderder en egaler ook.

Wat zit erin?

Het productmaakt gebruik van een krachtige cocktail van ingrediënten die de strijd aangaan met de tekenen van huidveroudering terwijl het daarnaast enorm verzachtend en beschermend is voor het meer reactieve, delicate ooggebied. Het serum vermindert fijne lijntjes en rimpels, dehydratatie en een algeheel verlies van vitaliteit en elasticiteit van de huid, wat cruciaal is voor dit gebied omdat de huid hier slechts 5 velletjes standaard kopieer papier dun is. Naarmate we ouder worden neemt het collageen in de het weefsel rondom de ogen af, waardoor het zelfs nog fragieler wordt. Vele andere factoren zoals Uv-straling, omgevingsfactoren, voedselallergieën en meer zullen daaraan ook bijdragen.

Dit dunner worden van het weefsel maakt dat de huid automatisch ook geneigd is gevoeliger te worden wat uiteindelijk zelfs kan leiden tot irritatie en vurigheid op en onder de oogleden en soms zelf in het oog. UltraSmoothing Eye Serum richt zich op al deze bezorgheden met krachtige anti-aging ingrediënten zoals Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP), een in water oplosbare vorm van vitamine C, die al effectief is in lage dosering en stabiel in een neutrale pH waarde. Dit zorgt ervoor dat de kans op irritatie minimaal is en wordt verergering van prikkelingen, roodheid en irritatie voorkomen. Een ander belangrijk ingrediënt: Hexapeptide—11, wat verkregen wordt van gist, bestaat uit 6 aminozuren die de huid helpen te verstevigen, elasticiteit verbetert en fijne lijntjes vermindert. Het herstellen van de elasticiteit rondom de ogen is essentieel om de oogopslag fris en jeugdig te maken, omdat natuurlijke spiercontracties – het knipperen van de ogen alleen al zorgt voor meer dan 10.000 bewegingen per dag- bijdragen aan de lange termijn schade van volume en stevigheid van het weefsel.

Velen hebben ook last van gezwollen ogen wat vaak komt door een slechte lymfedrainage als gevolg van levensstijl en omgevingsfactoren. Ook hier gaat het serum op werken met plantenextracten zoals Rode Algen (Asparagopsis) en Kelp (Ascophyllum) beide algensoorten die voorkomen aan de Bretonse kust van Frankrijk. Deze plantenextracten zijn volgens een gepatenteerd proces bereid en gecombineerd met Gele Kamille(Chrysanthellum indica). Deze extracten gaan de capillairen verstevigen om lekkage te voorkomen wat zwelling kan veroorzaken. De kalmerende combinatie van Aloe Vera en cross-linked Hyaluronzuur helpen bij het vasthouden van vocht en neutraliseren van vrije radicalen. Ultrasmoothing Eye Serum bevat tevens het exclusieve UltraCalming Complex bestaande uit Haver,Rode Berenklauw, Gember en Bisabolol in de strijd tegen roodheid en gevoeligheid om zo nog verder mogelijke symptomen van irritatie rondom de ogen te helpen verminderen.

 

Inhoud: 15 ml

Prijs: € 64,-

Lees ook:Weg met donkere kringen onder je ogen!
Lees ook:24-Karaat goud voor je ogen
Lees ook:Daaaaag gezwollen oogleden!
Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>