Top-eyeliner

sportiefDe ‘eyeliner’-look van de jaren 60 is een trend die nooit uit de mode zal verdwijnen. Deze zwart-witlook duikt werkelijk overal op: op de catwalk en op straat, bij celebrity’s en sterren, in beautyblogs en magazines… Iedereen kan het hebben en de look ziet er even hip uit met jeans en een t-shirt als met een little black dress. Retro maar toch modern, een echte tijdloze look dus. Dat klinkt natuurlijk fantastisch! Maar vind jij deze look ook zo ingewikkeld?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanaf nu steel jij de show! Want met Miss Sporty Gel Eyeliner & Highlighter wordt het creëren van deze look super makkelijk. Dankzij de gelformule is de eyeliner moeiteloos aan te brengen. Wie had ooit gedacht dat een extreem sexy look zo eenvoudig kon zijn!?

Hoe werkt het?
Dit is de kans voor iedereen die deze look nooit heeft durven proberen! Met dit kleine palet wordt het heel eenvoudig. Er zijn maar twee kleuren: wit om te gebruiken als highlighter en gitzwart voor het tekenen van een lijntje. 1, 2, 3… En klaar!

1. Maak je oogleden eerst wat lichter met de highlighter. Gebruik je pink om de kleur egaal over het gehele ooglid te verdelen en vervaag richting de wenkbrauw zover als je wilt.
2. Neem nu het kwastje erbij. Doe een beetje zwarte gel op het kwastje maar let op dat je niet te veel gebruikt. Verwijder de gel die te veel is aangebracht. Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat je niet teveel gebruikt.
3. Steun met je elleboog op een tafel om meer stabiliteit te creëren en breng de eyeliner met soepele bewegingen in de gewenste vorm aan. Doe beide ogen tegelijkertijd: eerst een beetje rechts, dan een beetje links.. Zo kun je er makkelijker voor zorgen dat je ogen er hetzelfde uitzien!

 

Kies jouw favoriete look!
De skinny-look: Een luchtige look voor elke gelegenheid. Een superfijn lijntje langs de bovenkant van de wimperrand.

De classic-look: Teken een normaal lijntje langs je bovenste wimperrand en begin boven je pupil. Maak een wing naar buiten toe in je ooghoeken.

De multi-look: Waarom zou je je beperken tot slechts één lijntje? Experimenteer met kronkelige vormen in de buitenste ooghoeken voor extra drama.

De intense-look: Ga voor op en top glam met een dikke lijn helemaal rond het oog en een kleine wing in de ooghoeken.

De outsize flick-look: Deze look draait helemaal om de wing. Teken een lijntje langs de bovenste wimperlijn en laat de oogschaduw weg om een prachtig vormstatement te maken!

Tip van de visagiste:
Onderschat de kracht van de highlighter niet! Je kunt deze highlighter ook gebruiken om je jukbeenderen meer definitie te geven, je arcadeboog te highlighten en je wenkbrauwen scherper te laten lijken. Een echte multitasker dus…

Kleur en verzorging in één:
Net als alle andere oogproducten van Miss Sporty zijn de Miss Sporty Gel Eyeliner & Highlighter mild voor je ogen. De eyeliner en highlighter zijn namelijk dermatologisch getest.

 

Kleuren: 001 Black

Verkrijgbaar: Vanaf  NU!

Consumentenadviesprijs: €3,49

Lees ook:Get that easy eyeliner-look
Lees ook:Doei nagellak, put on, peel off!
Lees ook:1,99 voor een eyeshadow
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:Zelf samen te stellen shiny make-upjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>