Getest: Waterproof oogpotlood

nl_nl_20130516_165735Geen dag de deur uit zonder oogpotlood. Zonder voel ik me kaal en saai. Yves Rocher heeft twee nieuwe waterproof oogpotloden in haar assortiment, een fris appelgroene en een bruine, beide erg leuk voor de zomer. We hebben de bruine getest, omdat die kleur ook beter bij me past. Hij smeert goed uit en blijft mooi zitten. Ook na het zwemmen zat het nog steeds goed. Na een paar uur kun je hem wel weer aanbrengen, omdat de textuur na wat uren altijd een beetje vervaagt. Maar het oogpotlood maakt zijn belofte waterproof te zijn absolutement waar en daar gaat het om. Ik geef hem een 9 als make-up rapportcijfer.

De crèmesamenstelling is verrijkt met beschermend kamille-extract.  Voelt comfortabel aan, is easy gelijkmatig aan te brengen en laat zich gemakkelijk vervagen.

Verkrijgbaar in twee geheel nieuwe kleuren: warm bruin voor een zwoele oogopslag en fris appelgroen voor een stralende look.

kost: € 5.90

Lees ook:Indruwekkende oog make-up voor een prikkie!
Lees ook:Lief voor je ogen: Vichy
Lees ook:Getest: water- en hittebestendige oogschaduw
Lees ook:Facelook Sunkissed & review Demak’Up Expert range
Lees ook:Langhoudende huidperfectionerende make-up die 25 uur blijft zitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>