Nieuw Versace hotel houdt je voeten koel

 

Al goede voornemens gemaakt? Wat dacht je van meer en efficiënter sparen zodat je vaker op vakantie kunt? Wij hebben alvast een leuk vakantieadresje voor je gevonden: Het Palazzo Versace hotel in Dubai met afgekoeld strand. Je kunt dus rustig met je voeten over het zand lopen zonder dat ze verbranden. Scheelt je een sprintje ( altijd zo oncharmant) naar de zee.
In Dubai is niets te gek, maar een afgekoeld strand? Mijn hemel, wat een overbodige maar oh zo heerlijke luxe. Het tweede hotel van modehuis Versace (het eerste hotel staat in Australië) heeft een speciaal koelsysteem ontwikkeld die de hitte uit het zand verdrijft. Net zo lang tot het weer koel genoeg is voor mensen om op te liggen.

Naast het strand, dat met pijplijnen onder de oppervlakte afgekoeld gaat worden, wordt ook het zwembad op temperatuur gebracht en denkt men na over gigantische blowers die de warme wind van het strand moeten houden. Zucht…(en we denken maar even niet aan de energieverspilling in deze barre tijden, mompelt Monique)

Het hotel gaat pas open in 2010 dus je hebt nog even de tijd om te sparen!

Lees ook:

Monique droomt van een sauna/sneeuwsafari vakantie in Finland

Boek je wintersportvakantie in een spa-hotel!

Lees ook:Everybody loves Dubai , hét nieuwe Ibiza!
Lees ook:De trend in Dubai: Golden tattoo’s
Lees ook:Leuk een bikini, maar dan wel in het buitenland…..
Lees ook:Versense van Versace
Lees ook:Verlost van de pijn in je rug met WATSU

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw Versace hotel houdt je voeten koel

  1. LuNa

    Mmm goed voornemen voor mijn spaarcentjes!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>