Maxima’s favoriet: Jan Taminiau

De succesvolle Nederlandse designer Jan Taminiau showt tijdens de Koningsvaart op 30 april in Amsterdam enkele stukken uit zijn Poetic Clash Fall Winter 2012 collectie en een aantal signatuur stukken. Daarnaast introduceert hij zijn beroemde postzakjasje in een speciale versie met de Argentijnse kleuren waarmee hij het kersverse koningspaar eert.

Dit kenmerkende jasje is speciaal voor de inhuldiging uitgebracht in een mannenversie met Nederlandse vlag en een vrouwenversie met de kleuren van de Argentijnse vlag. Koningin Máxima droeg het originele jasje al eerder tijdens de opening van de Arnhem Mode Biënnale en tijdens een werkbezoek aan New York in 2009.
 De postzak heeft voor de ontwerper een sterk symbolische waarde. “De postzak heeft geleefd, hij is gebruikt voor het versturen van liefdesbrieven en ansichtkaarten tot rekeningen. De postzak vertelt een verhaal van vervlogen tijden en daarom houd ik zo van de postzak”, aldus Jan Taminiau.

Het jasje in de Argentijnse kleuren is speciaal voor de gelegenheid (in gelimiteerde oplage) in de gangbare confectiematen verkrijgbaar via de website van JANTAMINIAU: www.jantaminiau.com (prijs € 1.050,-). Daarnaast wordt er een op maat gemaakte, gelimiteerde editie uitgebracht die genummerd en gesigneerd wordt door Jan Taminiau (prijs op aanvraag). Beide jasjes worden gemaakt in Nederland.

 

Voor verkoopinformatie kunt u mailen naar:

[email protected] of  bel +31 (0)294 291588

 

Beeldcredits: RVDA© 

Lees ook:Jan Taminiau showde tijdens Parijse fashionweek
Lees ook:Oranje Boven! Ensemble koningin Máxima morgen te bewonderen in TextielMuseum
Lees ook:Amsterdam Fashion Week: Jan Taminau 100%
Lees ook:Britney ontwerpt kleding
Lees ook:Leuke beauty musthaves onder de kerstboom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>