Dit EK beleven we in stijl!

Leuk het EK is in aantocht, dat betekent dat we ons kunnen verkleden, opmaken en veroranjeriseren, yeeeehaaaah!

Tijdens dit EK voetbal zijn de vrouwen aan zet, want voetbal en beauty gaan heel goed samen. Waar je de wedstrijden ook kijkt, met de oranje make-up producten en accessoires uit het exclusieve EK assortiment van Etos zorg je ervoor dat alle ogen ook op jou zijn gericht! De producten zijn verkrijgbaar vanaf 28 mei, voor prijzen vanaf €0.79. Dat is makkelijk scoren met Oranje!

Voorzet voor een prachtig EK

Met het exclusieve EK assortiment van Etos heb je alle tools in huis voor een succesvol EK voetbal. Het Nederlands elftal moedig je aan met oranje must-haves van Etos. Creëer een speelse look met de oranje top, strohoed en armbandjes. Er zijn verschillende trendy armbandjes verkrijgbaar die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Versier je kapsel met haarmascara, haarclips of een diadeem. Lak je nagels rood-wit-blauw gestreept of plak er leeuwenstickers op, jouw handen mogen tijdens het juichen gezien worden! Met dit EK voetbal is het 1-0 voor jou. Met de make-up producten en accessoires uit het EK assortiment van Etos is dit een inkoppertje!

De make-up producten en accessoires uit het exclusieve EK assortiment van Etos liggen vanaf 28 mei 2012 in de winkels (OP=OP).

Oranje clips bij Etos
Gedurende vier weken krijg je bij besteding van elke €15,- bij Etos een unieke Oranje clip cadeau. Leuk voor in je haar, maar je kunt de Oranje clips ook aan je slippers, tasje of kleding bevestigen. Scoor ze alle 5! De spaaractie loopt van
28 mei 2012 tot en met 24 juni 2012. Er zijn 5 verschillende Oranje clips (OP=OP).

Lees ook:Victoria vs. Barbara
Lees ook:Koningsdagproof!
Lees ook:Win een Champagnekleurige Clutch!
Lees ook:Zomerzon voorpret
Lees ook:It’s time to shine!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>