Nog een reden om naar Berlijn te gaan… Babor

KnipselMocht je binnenkort eens naar Berlijn gaan, dan kun je daar ook terecht bij Babor, want de Babor roos bloeit nu ook in Berlijn – en wel mooier dan ooit tevoren. Het nieuwe BABOR instituut aan de Französischen Straße is het nieuwe flagship van Duitslands toonaangevende merk van de professionele cosmetica en een sensatie voor alle zintuigen.

Op 130 vierkante meter, gewijd aan de schoonheid in het hart van Berlijn, weerspiegelt het ontluiken van de roos als driedimensionaal signature-design-element bestaande uit vormen en lagen. De store: stralend, licht en zacht, een plek waar de klant wordt uitgenodigd om zich te oriënteren en om een persoonlijk adviesgesprek te voeren. Tegelijkertijd worden de chique verzorgingsproducten als een idool in de beauty-branche geënsceneerd – namelijk donker en superstijlvol. De legendarische ampullen, de unieke, snelle mooimakers van BABOR, hebben met een donkere ampullenbar een eigen toneel gekregen, waarop men de kleine wondermiddelen eenvoudigweg bewonderen moet. „Sterk en vrouwelijk. Precies zoals de vrouwen, die hier van hun persoonlijke verwenbelevenis genieten – zo is ook het instituut“, vertelt Christiane Lingner, eigenaar van het nieuwe flagship.

In de behandelingssector is elk van de drie behandelruimten gewijd aan een product-highlight. Dat wordt weerspiegeld in een eigen materiaal- en kleurcode. Hoogwaardige materialen, zoals geborsteld metaal in goud, roségoud of carbon ondersteunen de waardigheid van de behandelingen. Voor Michael Schummert, de directeur van BABOR, is de opening een thuiskomen en een stap in de toekomst tegelijk, want de intelligente visionair van de beauty-branche komt uit Berlijn. “Natuurlijk ligt Berlijn me bijzonder na aan het hart. Maar niet alleen omdat het mijn geboorteplaats is, maar ook omdat deze stad de kracht heeft de wereld in te stralen. Daarom ben ik blij om juist hier met de nieuwe store ons concept verder te ontwikkelen: luxueus, stijlvol en vernieuwend. Net zoals de BABOR producten.“  In het BABOR flagship is het gehele BABOR assortiment te verkrijgen.

 

BABOR instituut Christiane Lingner

Französische Straße 48

10117 Berlin

www.babor-berlin.de

 

Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Babor bekroond
Lees ook:Win een Wellness-Get-away voor twee!!
Lees ook:Lichaam blijkt belangrijker dan relatie
Lees ook:Catwalkdebuut voor Sylvie van der Vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>