Mijn nieuwe verslaving: Botox in een potje

foto

Vanmorgen ben ik met enigzins paniek in de badkamer de dag begonnen, want wat bleek mijn favoriete product de ‘hannah touch of silk’ bleek zo goed als op te zijn. Ik kon wel janken, want dit product, het is een soort zijdeachtig serum wat ik ‘s morgens opbreng nadat ik mijn dagcreme heb aangebracht, is sinds een poosje mijn all time favorite beauty product. Met moeite heb ik er nog twee druppels uit kunnen pompen en vandaag is mijn dag in ieder geval goed.

Het doet precies wat het belooft. Het haalt oneffenheden weg, vult kleine rimpeltjes op, verbetert mijn teint en na gebruik zie ik er ontzettend fris, gematteerd en uitgeslapen uit. Het geheim van dit product zijn de huidvriendelijke siliconen die erin zitten. Ik kan het werkelijk iedereen aanraden!! Love it. Meer over de samenstelling en het produt zelf kun je hier lezen.

Touch of Silk is bovendien de winnaar van de Beauty Press Innovation Award 2012! En dat is niet voor niets, want het is werkelijk een paradepaardje onder de beautymusthaves en doet wat het belooft.

hannah_TOS_zakje-500x608

 

 

 

 

 

Lees ook:Wondertje voor je haren
Lees ook:De perfecte teint getest
Lees ook:24/7 fris met de mini Touch of Silk
Lees ook:Voor altijd jong drankje…
Lees ook:Vier feest met Paula’s Choice Europe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>