“Steeds grotere vraag naar injectable vervangende behandeling”

Steeds meer mannen en vrouwen willen iets aan hun uiterlijk laten doen, maar willen niet dat daardoor hun gelaatsuitdrukking verdwijnt. Het gebruik van injectables neemt af, omdat veel mensen huiverig zijn voor een uitdrukkingsloze gelaatsuitdrukking. Dit is doorgaans het geval bij overmatig gebruik van injectables. Daarnaast staat bij veel mensen het idee tegen dat er steeds grotere hoeveelheden injectables ingespoten dienen te worden om hetzelfde gewenste effect te bereiken.
 
Het huidinsituut Cosmetique Totale met 60 behandellocaties in Nederland, ziet daardoor gretig aftrek van een nieuwe huidverbeterings- en huidverstrakkkingsmethode dat door medisch esthetisch hulpmiddelen fabrikant Syneron geproduceerd wordt.  De eMatrix methode zorgt dat de spankracht van de huid in het gezicht en de nek verbeterd wordt, waardoor rimpels, kleurverschillen en offenheden aanzienlijk verminderen.
 
“Consumenten willen tegenwoordig niet meer dat niet lichaamseigen vloeistoffen in hun lichaam gespoten worden. Ze gaan op zoek naar meer natuurlijke alternatieven. De eMatrix methode is een zeer geschikte oplossing. De methode maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid”, aldus Fabian Otto van Cosmetique Totale.
 
De behandelmethode wordt daarnaast ook voor alle huidtypen en huidskleuren ingezet om ouderdomsvlekken, littekens, zonbeschadigingen, acne en pigmentvlekken te verminderen. Ook in Amerika is de behandelmethode niet onopgemerkt gebleven. Shows als Oprah Winfrey, Dr. Phill en The Doctors hebben al aandacht besteed aan de huidverstrakkings- en verjongingsmethode. Onderstaand staat een overzicht weergegeven:
 
CBS News: http://www.youtube.com/watch?v=dqmc_l9SnP4&NR=1
De Doctors: http://vimeo.com/8979544
Rachel Ray: http://vimeo.com/8979948
DR. Phil: http://vimeo.com/9925432
 
 
Over Cosmetique Totale
Cosmetique Totale  heeft 60 vestigingen in Nederland en werkt met HBO opgeleide Huidtherapeuten. Deze huid therapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH).  Cosmetique Totale heeft als huidinstituut als eerste in Nederland de eMatrix methode geintroduceerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: 
http://www.cosmetique-totale.nl of www.ergoeduitzienmag.nl

check:

http://www.youtube.com/watch?v=dqmc_l9SnP4&feature=player_embedded

Lees ook:E-Matrix, de natuurlijke vervanger voor injectables
Lees ook:Het best bewaarde BEAUTY geheim van de OSCARS
Lees ook:Supersterren worstelen met acné tekens
Lees ook:Baanbrekend: ooglidcorrectie zonder snijden
Lees ook:Alles wat je wilt weten over Botox!

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Steeds grotere vraag naar injectable vervangende behandeling”

  1. Mies

    Gewoon voor de weetjes en ervaringen….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>