Loveluha, sieraden voor eigenzinnige vrouwen…

Wat hebben stierenkoppen, parels en porseleinen konijntjes met elkaar gemeen? Je kunt het allemaal terugvinden in de wintercollectie van het nieuwe sieradenmerk Loveluha. Een merk met beide boots diep in de Nederlandse grond, met roots in drie werelddelen, werkend met materialen van over de hele wereld. Bijzonder aan Loveluha is dat Natascha Nedoluha, de vrouw achter het merk, uitsluitend werkt met natuurlijke materialen en al haar sieraden zelf met de hand maakt. Al haar kettingen zijn bovendien one-offs, design stukken die speciaal door Natasha zijn ontworpen en enkelvoudig zijn gemaakt.

Gevarieerd in vorm
De wintercollectie van Loveluha bestaat onder andere uit delicate kettinkjes met porseleinen bedeltjes, stoere leren armbanden  en grove kettingen met combinaties van lint, zilver en edelstenen. Loveluha staat bekend om de mooie natuurlijke materialen en het evenwichtige ontwerp. De sieraden zijn bovendien overal bij te combineren. Natascha legt uit: “Ik houd van variatie in mijn sieraden. De grotere stukken in mijn kettingcollectie bestaan bijvoorbeeld vaak uit meerdere onderdelen en kunnen op diverse manieren gedragen worden. Het ligt er helemaal aan in wat voor bui je bent.” 

Van ketting tot handschoenen
In de wintercollectie van Loveluha vind je niet alleen kettingen, armbanden en ringen, maar ook een lijn met handgebreide (kol)shawls, mutsen en handschoenen. Hierbij spelen materialen en ontwerp ook weer een belangrijke rol. “Ik werk bijvoorbeeld alleen met  pure wol van schaap en alpaca. Daarnaast hebben alle producten een aparte vorm: zo heb ik bijvoorbeeld shawls met een muts eraan en vingerloze handschoenen in een combinatie van zacht leer en wol ontworpen”, aldus Natascha.
 
Werelds design
Natascha, zelf van Europese, Zuid-Amerikaanse en Aziatische afkomst, wordt in haar ontwerpen geïnspireerd door haar vele reizen; de culturen die ze heeft leren kennen, de mensen die ze heeft ontmoet. Met al die materialen uit verschillende werelddelen heb je een heuse kleine wereldschat om je hals hangen. Zo wordt er in de huidige wintercollectie gewerkt met een porseleinen stierenkop uit Nederland, zoetwaterparels uit de Filippijnen en kralen van over de hele wereld. De stenen die gebruikt worden zijn halfedelsteen.
 
Over Loveluha
Loveluha is opgericht door Natascha Nedoluha, een creatieve en reislustige duizendpoot. Van kleins af aan was Natascha al gefascineerd door accessoires en mode, zij  ontwierp en maakte al snel haar eigen kleding. Vorig jaar besloot Natascha haar passies voor accessoires en reizen te combineren en ging zij op zoek naar natuurlijke materialen van over de hele wereld om zelf haar sieradenlijn op te zetten. De designs hiervoor zijn vooral geïnspireerd op haar vele reizen en de diverse culturen die ze hierdoor heeft leren kennen.
Alle kettingen van Loveluha zijn unieke design stukken, ontworpen en met de hand gemaakt door Natascha zelf. De stijl van Loveluha is stoer, bohemian en vrouwelijk , perfect voor eigenzinnige vrouwen van de wereld.
Voor een impressie, kijk op www.loveluha.com.

Lees ook:Zo draagt Victoria Koblenko haar steentje bij aan een betere wereld….
Lees ook:Dr. Hauschka foundation voor porseleinen huidjes
Lees ook:Tattoo-kunstenaar Horitaka komt naar Damsco
Lees ook:Slanker met kant-en-klaar maaltijden
Lees ook:Olcay Gulsen geeft zich bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>