Mooi rood is niet lelijk …

Koraal is deze lente en zomer een belangrijke modekleur. Niet alleen geeft deze kleur direct een frisse teint aan je gezicht, ook voor je humeur doet het ware wonderen! ‘The Next Generation’ minerale make-up van freshMinerals heeft een aantal toepasselijke make-upproducten in zonnige koraaltinten, waarmee je direct de zomer op je gezicht tovert!

freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor’ van 80). Zie tevens de aparte bijlage bij dit persbericht over alle bijzondere eigenschappen van deze ‘Next Generation’ in minerale make-up!

Zonnige koraalgloed met Mineral Pressed Blush ‘Miami’

Met freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Miami’ krijgen de koontjes of appeltjes van de wangen een zachte koraalgloed, voor een vleugje instant zonnige frisheid. De formule bevat de vitamines A, C en E en silica. De samenstelling is vrij van olie, parfum, talk en bevat tevens titaniumdioxide als zonnefilter.

Stralende oogopslag met Mineral Loose Eyeshadow ‘Twisted Mind’

De ogen krijgen een stralende look met behulp van freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow Twisted Mind’ (sprankelend koraal). Met deze iriserende losse oogschaduwpoeder kunnen sublieme koraalkleurige highlights worden aangebracht onder het hoogste punt van de wenkbrauwboogjes ofwel op de bewegende oogleden. De formule bevat de vitamines A, C, E en het mineraal Silica.

‘Beachy’ lippen met Luxury Lipstick ‘Tokyo’ & Glamourous Lipgloss ‘California’

De lippen krijgen een zomerse ‘beachy’ uitstraling, met freshMinerals Luxury Lipstick ‘Tokyo’ in een zachte koraaltint. Met freshMinerals Glamourous Lipgloss in de onweerstaanbare zacht oranje tint ‘California’ krijgen de lippen een intens schitterende, koraalkleurige hoogglans! Deze lipgloss kan op zichzelf staand worden aangebracht voor een fris en jeugdig effect, ofwel over de freshMinerals Luxury Lipstick heen voor een sensueel glanzende finish!

Distributie :

‘The Next Generation’ minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland.  

 www.fresh-minerals.nl  

Vanaf € 15,50.

Lees ook:Get that Sunset Look…
Lees ook:Rood… roder… roodst!
Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:Summer on your face
Lees ook:Hul je gezicht in waanzinnige herfstkleuren…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mooi rood is niet lelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>