Sharon stone zweert bij fillers

Actrice Sharon Stone is nog hot & sexy voor een 57-jarige. Dat leeftijd maar een ‘getal’ is als je jezelf goed onderhoudt, blijkt zo maar weer. Ze heeft onlangs een prachtige shoot voor Harper’s Bazaar gedaan en ziet er fabulous uit. Haar geheim? Gezond eten, bewegen en af en toe fillers van het merk Restylane.

De actrice kwam in 2001 voor het eerst in aanraking met fillers, omdat ze een hersenbloeding had gehad en daardoor haar gezicht er anders uit was gaan zien. Sindsdien kan ze het iedereen adviseren.

Sharon: “Fillers zijn zo gewoon geworden, het zijn haast doordeweekse schoonheidsbehandelingen. Veel beter dan je gezicht helemaal aan flarden laten snijden om er achteraf uit te zien alsof je hebt vastgezeten in een windtunnel.”

Lees ook:Geruchten over make-over Sharon Stone op Dior-feestje
Lees ook:Sharon Osbourne nam een spuitje teveel…
Lees ook:Ons advies aan Freek Vonk: smeren, smeren, smeren
Lees ook:Geen plastic fantastic taferelen meer voor Sharon Stone
Lees ook:‘The Nanny’ promoot gezonde huidverzorging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>