Dit drankje belooft een “verjongingseffect”

Ouder worden… leuk hoor, maar het liefst dan wel met zo min mogelijk rimpeltjes als het even kan. Zoals je weet dien je huidverzorging zowel van binnen- als van buiten aan te pakken. NutraSkin introduceert een Collagen Drink, een innovatieve anti-aging drank die rimpeltjes belooft te verminderen en  die de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt zonder ingrijpende methoden een verjongingseffect bereikt. Er hoeft dus geen spuit in je huid!

NutraSkin past in de trend dat mensen op natuurlijke wijze een verjongingseffect willen bereiken. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, uitgeslapen versie van jezelf. Een dagelijkse dosis NutraSkin vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Combineer de drank met een goede anti-aging crème voor een verbluffend resultaat.

Innovatieve anti-aging drank
NutraSkin Collagen Drink is een innovatieve anti-aging drank op basis van bioactieve collageen peptiden (merknaam VERISOL®). Diverse klinische studies hebben aangetoond dat rimpeltjes daadwerkelijk verminderd worden, dat de elasticiteit van de huid verbetert en dat de lichaamseigen collageenaanmaak een boost krijgt. In tegenstelling tot andere producten bevat NutraSkin een hoge concentratie collageen en is het vrij van kunstmatige additieven en allergenen. NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten die écht wat doen voor de huid. De Bioactieve Collageen Peptiden uit dit supplement komen na inname geleidelijk in de diepere huidlagen terecht. Studies bevestigen dat dagelijks gebruik van NutraSkin Collagen Drink al na 4 weken leidt tot een merkbaar stevigere huid met minder diepe rimpels. Dit effect was na 8 weken verdubbeld.

Eenmaal daags een dosis anti-aging
NutraSkin Collagen Drink is eenvoudig te gebruiken door eenmaal daags de inhoud van één poedersachet in water, vruchtensap of een smoothie op te lossen. Een paar minuten wachten, goed roeren en de collageendrank is klaar voor gebruik. NutraSkin Collagen Drink is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerdebeautysalons en adviesdrogisten.

De consumentenprijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

Wij hebben dit product nog niet getest, maar beloven je hierop terug te komen, want wat is er nou mooier  en makkelijker dan een mooie huid te krijgen dankzij een glas NutraSkin Collagen Drink aan je dagelijkse onderhoudsritueel toe te voegen.

 

Lees ook:Geen Cola, maar Collagen, want hiermee drink je je cellulitis weg
Lees ook:Collageen houdt de huid elastisch
Lees ook:Krijg je jeugdige looks terug
Lees ook:Beauty nieuws: fluid-kuren voor je huid
Lees ook:Boek een beautyreisje en zie jezelf verjongen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dit drankje belooft een “verjongingseffect”

 1. Tirza

  Echt fijn spul dit. Ik was eerlijk gezegd best sceptisch maar het valt anderen ook op dat mijn huid er goed uitziet. Krijg veel complimenten. Of mijn rimpels echt veel minder zijn durf ik nog niet te zeggen. In elk geval is een storende groef/rimpel op mijn ooglid (rechts, waar ik op slaap) wel zo goed als verdwenen.

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   Wat geweldig zeg!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>