Monique is per heden gestopt met beauty.blog.nl

Wegens een dispuut met de uitgever van BlogOnline en de onverenigbaarheid met haar nieuwe beautyportal is zij per heden gestopt met haar werkzaamheden voor beauty.blog.nl

Ik heb de afgelopen twee jaar veel plezier beleefd aan het bloggen hier en genoten van de contacten met de lezers. Bedankt allemaal. Wie mijn nieuws dagelijks wil blijven volgen, kan naar het nieuwe portaal gaan.

Dagdag!

Lees ook:Monique’s beauty.blog in Olaz commercial Regenerist 3 Zone
Lees ook:Beautyblog nu ook bij VrouwOnline te vinden!
Lees ook:Uberstylist wordt Uberblogger!
Lees ook:Succesvol over beauty bloggen
Lees ook:Poll-uitslag over claim van minerale make-up

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Monique is per heden gestopt met beauty.blog.nl

 1. Michael van Os

  Jammer, Monique, dat het op deze nare manier eindigt. Maar je kan niet in stilte een concurrent van je eigen beauty.blog beginnen, en dan verwachten dat je blogorganisatie -en dus ook je voormalige collega’s- dat zo geslaagd vinden. Dit had toch wat zakelijker, lies sjieker kunnen worden afgehandeld. Veel succes verder.

    /   Reply  / 
 2. Meya

  He Monique,

  Had zo een achterbakse streek niet van jou verwacht. Al hoewel!!
  Wellicht dat de Blog nu door iemand wordt geschreven die verstand heeft van zaken en niet vooringenomen is. Dat de volgende zich niet laat leiden door adverteerders en de bedrijven die cadeautjes en behandelingen weggeven maar producten een eerlijke kans krijgen.
  Opjectief zijn is een Jounalistieke kunst vooral als je er niets voor terug krijgt.
  Het stoorde me dat je je mening al klaar had en een ieder die het niet met je eens was afbekte. Vaak had je er nog nooit van gehoord en kende je het totaal niet maar had je er een negatieve mening over en was daarmee de kous afgedaan.
  Niet erg stijvol net als dit trouwens.

  Hopelijk leer je hiervan.

  Ik wens je veel wijsheid in de toekomst.

    /   Reply  / 
 3. Angel Mulder

  Ik had het eerlijk gezegd ook al aan zien komen. Ik vroeg me af hoe je de blog en je nieuwe site op een eerlijke, nette manier naast elkaar kon laten lopen zonder je blog te gebruiken als reclameportal. Jammer alleen dat het nu op deze manier en zo abrupt moet eindigen. Ik wens je heel veel succes en we komen elkaar vast wel weer een keer tegen op een cosmetica-presentatie of waar dan ook.

    /   Reply  / 
 4. LuNa

  Jeetje Monique, dat is wel erg jammer. Maar vond het de laatste tijd al zo rustig hier. Gelukkig ken ik ook je andere journaal en zal ik je blijven volgen. Succes met alles!!

    /   Reply  / 
 5. ivon

  Ja gos, erg jammer, vind ik ook. Wens je veel succes!

    /   Reply  / 
 6. Mirna

  Als het werkelijk op deze manier is gegaan zoals hierboven staat, vind ik het niet vreemd dat het er een dispuut ontstaat met Monique Lindeboom. Achterbaks zoals hierboven staat is misschien wat te overdreven, maar netjes is het zeer zeker niet! Hopelijk begint deze blog snel weer met een betere blogger.

    /   Reply  / 
 7. André & Mirna van Donselaar

  Dag Monique en Marieke,

  Wat een onverwachtse ontwikkeling. Jammer dat e.e.a. niet naast elkaar heeft kunnen bestaan. Wij blijven je hoe dan ook met veel plezier volgen bij je nieuwe portaal.

  Zet hem op en succes voor jou en Marieke!

  Hartelijke groet,
  André & Mirna van Donselaar & Team

    /   Reply  / 
 8. S.

  Monique deed deze blog niet alleen voor haar eigen plezier. Ze deed het trouw voor ons.. Je kunt er voor kiezen dit niet te lezen, als het je niet aanstaat!

  Ik vind het zéér jammer, maar succes!

  Groetjes, S.

    /   Reply  / 
 9. Jasper van der Pas (directeur New Beauty)

  Da’s nieuws inderdaad.

  De vraag is: wat waren de afspraken. Mag een beheerder van blog.nl iets met een andere website of niet? Volgens mij is dat niet uitgesloten en doen de meeste van de beheerders van startpagina’s en blogpagina’s dit. Het is de enige manier om er iets aan over te houden.

  Feit blijft dat het jammer is dat Monique hier niet meer te lezen valt. Ze is één van de weinige objectieve beautyjournalisten. Een beetje de Nederlandse Paula Begoun.

  Succes met je nieuwe initiatief.

  Jasper van der Pas
  http://www.newbeauty.nl

    /   Reply  / 
 10. Shanna

  Nu gaat zeker die föhnactie ook niet meer door, aangezien hij is geblokkeerd..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>