Community beauty.blog groeit nog altijd!

Zo leuk om statistieken van je webblog te bekijken! De maand oktober was een heel goede maand. In oktober haalde beauty.blog 65 duizend hits, bijna 40 duizend bezoekers waarvan bijna 6500 bezoekers terugkerend zijn. Yessssssssssssss. Toch een prestatie voor iemand dat dat in haar eentje doet, nu ja, met bevlogen medewerking van haar lieve collega Marieke. Mijn beauty.blog is een snel dagelijks medium voor korte berichten. Voor wie serieuze verdieping zoekt binnen dit waanzinnig leuke onderwerp (BEAUTY!), en ook nog eens in een multimediale omgeving, opent Monique Lindeboom onder de vlag van haar eigen Bureau Monique Lindeboom met een team van experts een portal waar we inhoudelijk helemaal los zullen gaan! Nieuwsgierig? Zakelijke interesse?. En don’t worry, want ons beauty.blog blijven we ook gewoon dagelijks van spannend nieuws voorzien!

ps. Met een magazine waarmee ik samenwerk, verschijnt er medio maart ook een geweldige uitgave waarin antwoord wordt gegeven op al je prangende vragen.

Ohja, bedrijfsleven! We kunnen op de blogportal van Blog Online ook nog veel meer adverteerders gebruiken. Lees hier maar over de mogelijkheden :-)

Lees ook:Maak van Beauty.blog nieuws gratis een RSS feed
Lees ook:Vanwege sterkte groei kiest BLOG.nl voor WebAds
Lees ook:Elle Girl in print houdt ermee op
Lees ook:Poll-uitslag favoriete merk van 2007!
Lees ook:De themablogs trekken record aantal bezoekers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>